سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: IIEMAECONF01_051
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 237
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله هوش مصنوعی در حسابداری و آینده این حرفه در عصر دیجیتال
چکیده مقاله:
امروزه با گسترش فناوری و روی کار آمدن هوش مصنوعی بسیاری از حرفه ها تحت تاثیر قرار گرفته اند. همانگونه که در انقلاب صنعتی قرن هجدهم با به میدان آمدن ماشین آلات بسیاری از صنایع کاربر به صنایع سرمایه بر تبدیل شدند؛ هم اکنون که در انقلاب صنعتی چهارم هستیم، با پیشرفت علم و گسترش فناوری بسیاری از حرفه ها تحت تاثیر قرار گرفته اند . فناوری اثری باور نکردنی بر همه ی حرفه ها از جمله حرفه حسابداری داشته است. هدف حسابداری که ارائه اطلاعات به استفاده کنندگان درون سازمانی و برون سازمانی است تغییر نکرده است؛ اما،روند کار حسابداری و نحوه ی تهیه، تجزیه و تحلیل این اطلاعات در حال تغییر است،به گونه ای که بسیاری از کار ها و فعالیت هایی که در سطح ابتدایی این حرفه قرار دارند از طریق ماشین ها انجام می شوند. بنابراین، باید پذیرفت که افزایش همه گیری هوش مصنوعی در حرفه حسابداری شیوه های فعلی حسابداری را متحول خواهد کرد، نقش حسابداران در حال تغییر است وکار وقت گیر و تکراری به صورت خودکار انجام می شود.حسابداران باید خودشان را برای استفاده از فرصت های شغلی جدیدی که در این حرفه ایجاد خواهند شد، آماده کنند .آن ها بیشتر نقش مشاور با تخصص خاص تر در امور مالی و تجاری پیدا می کنند؛ بنابراین حسابداران باید با کسب مهارت های لازم از طریق آموزش، خودشان را با فناوری های نوین سازگار کنند تا بتوانند در این حرفه به شکل موثر به فعالیت خود ادامه دهند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IIEMAECONF01_051 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1359176/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسنی، زهره و زهرابی، کارین،1400،هوش مصنوعی در حسابداری و آینده این حرفه در عصر دیجیتال،اولین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،مدیریت، حسابداری و اقتصاد،https://civilica.com/doc/1359176
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، حسنی، زهره؛ کارین زهرابی)
برای بار دوم به بعد: (1400، حسنی؛ زهرابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۹. تبصره «۱۵» (پیشنهاد الحاق یک بند)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۵ . درآمدها و اعتبارات استانی (ویرایش اول)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۵۸ . جدول تبصره (۱۴)) ارزیابی ارقام ردیف ها و نحوه انعکاس منابع و مصارف جدول تبصره (۱۴) در بودجه عمومی) (ویرایش اول)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک بند به تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.