سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین کنفرانس رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
کد COI مقاله: ETEC01_122
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 871
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ناسیونال : سیال عامل نوین و کاربرد ان در کاهش مصرف انرژی
چکیده مقاله:
نانوسیال که با افزودن تنها چند درصد حجمی نانوذرات مختلف و ویژه به یک سیال عامل حاصل می شود، حرارت را بیشتر و سریعتر از یک سیال عامل معمولی منتقل می کند. ضرایب انتقال حرارت جابجا یی و هدا یت حرارت ی بالاتر نانوسیال منجر به بهبود عملکرد انتقال حرارت آن می شود و بهبود عملکرد انتقال حرارت به معنی کاهش انرژ ی لازم برای سرد و گرم کردن سیال عامل در صنعت است. در این مقاله با تجزیه و تحلیل نتایج تحقیقات صورت گرفته بر روی نانوسیالات، میزان تاثیری که استفاده از نانوذرات در یک سیال عامل بر کاهش مصرف انرژی می گذارد، موردبررسی قرار گرفته است. نتایج این تجزیه و تحلیل نشان می دهد که عموما استفاده از نانوسیالات با در نظر گرفتن سایر پارامترهای موثر به عنوان جایگزین سیال عامل معمولی می تواند منجر به کاهش مصرف انرژی تا 30 درصد و حتی در مواردی بیش از آن گردد.
کلیدواژه ها:
كاهش مصرف انرژي ، ناسيونال ، سيال عامل ، نانو ذرات ، بهبود انتقال حرارت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/135798/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فروغی، محمد مهدی و وکیلی فتح ابادی، مطهر،1390،ناسیونال : سیال عامل نوین و کاربرد ان در کاهش مصرف انرژی،اولین کنفرانس رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/135798
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، فروغی، محمد مهدی؛ مطهر وکیلی فتح ابادی)
برای بار دوم به بعد: (1390، فروغی؛ وکیلی فتح ابادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.