عارضه یابی سیستم آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC18_130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 363
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب،
استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
چکیده
امروزه، آموزش مجازی به عنوان یکی از کاربردهای مهم فن آوریهای اطلاعات و ارتباطات جدید در جهان مطرح و فعالیتهای گستردهای در این راستا آغاز گردیده است، این امکان میتواند یکی از گزینه های مورد توجه برای پرکردن خلاهای آموزشی، در نبود دسترسی به آموزش حضوری و در نهایت ارتقای آموزش و عدالت آموزشی برای افراد در مناطق روستایی و دوردست و همچنین در شرایطی که امکان آموزش حضوری وجود ندارد، مانند شرایط بوجود آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا، باشد. هر چند این نوع آموزش و بهره وری از رسانه های مدرنی همچون اینترنت و رایانه فرصتهای طلائی را برای افراد جهت فراگیری دانش ایجاد کرده، اما وجود محدودیت، موانع و مشکلات نیز در آن امکان پذیر است. مساله ای که در این پژوهش به دنبال دستیابی به آن هستیم این است که آیا کسانی که مخاطب این شکل از آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی بودهاند نیز آن را به عنوان یک تجربه مفید و عادلانه درک کردهاند؟ یا در کدام بخش از این نوع آموزشها در این افراد منجر به احساس مفید بودن و یادگیری شده و در کدام بخش احساس نارضایتی و ضعف وجود دارد؟ در یک جمله هدف این پژوهش بررسی تجربیات دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی تهران از وضعیت اثربخشی آموزشی در آموزش مجازی است، تا زوایا، ابعاد و عارضه های آن مشخص شود. برای درک بهتر از نظر سنجی بین دانشجویان استفاده شده و در آخر به ارائه پیشنهاداتی برای افزایش رضایتمندی، کارآمدی و حل معضلات موجود در این سیستم آموزشی پرداخته شده است.کلیدواژه ها
آموزش مجازی، دانشگاه آزاد اسلامی، عارضه یابی، نظرسنجی، معیارهای سنجش.مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.