پیشرفت ها و مسائل در تحقیقات کلاهبرداری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: فصلنامه رویکردهای پژوهشی نوین در مدیریت و حسابداری، دوره: 5، شماره: 55
  • کد COI اختصاصی: JR_AMA-5-55_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 150
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید اسکو

استادیار، گروه علوم اداری و اقتصادی، دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی، گنبدکاووس، گنبدکاووس، ایران

مهدی فرهادی

کارشناس ارشد حسابداری، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران

امیرحسین تاجدار

کارشناس حسابداری و مالی، دانشکده تجارت، دانشگاه جان مورس، لیورپول، انگلستان

چکیده

هدف این مقاله بحث کردن حول مشاهدات کلاهبرداری مبتنی بر حسابداری قانونی است، نویسندگان پیشرفت های اخیر این ادبیاترا شناسایی کرده و به معرفی چندین معضل مهم که ارزش یادداشت دارد پرداخته اند. نویسندگان از روش تحلیل تفسیری استفادهکرده اند. پیام اصلی این مقاله این این است که کلاهبرداری پیچیده است و همین پیچیدگی کلاهبرداری می تواند تاثیر به سزایی درتحقیقات حسابداری قانونی کلاهبرداری بگذارد. حسابداران و محققان قانونی باید پیچیدگی کلاهبرداری را در رویه های خوددخیل کنند و در نظر داشته باشند بدون توجه به این موضوع که کدام یک از این ۵ روش، تجربی، آزمایشی، اکتشافی، تحلیلی وانتقادی را برای شناسایی کلاهبرداری پیش گرفته اند. این تحقیق به شناسایی مسائل و مشکلات اخیر در ادبیات کلاهبرداری می پردازد.

کلیدواژه ها

کلاهبرداری، حسابداری قانونی، شناسایی کلاهبرداری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.