نقش اتوکلاوینگ بهینه در تولید بتن سبک هوادار
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بتن سبک
- کد COI اختصاصی: LWCONCRETE01_054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1861
نویسندگان
مشاور در بتن سبک، مدیر واحد خدمات مهندسی شرکت سبک سازان شرق
چکیده
در صنعت ساختمان اتوکلاوها به عنوان مخازن تحت فشار و حجیم دارای شرایط ایمنی ویژه ای خواهند بود. نقش عمل آوری در بتن های معمولی و سنگین به عنوان ایجاد کننده رنگ سفید و کاهش دهنده انقباض خشک شدگی شناخته شده است. متداولترین کاربرد اتوکلاو ینگ در صنعت بتن های سبک به عنوان یک فرایند پرهزینه از حساسیت و اهمیت زیادی برخوردار است. بتن های هوادار در طبقه بندی کلاسیک بتن های سبک با به کارگیری مصالح با وزن معمول پودر شده و با استفاده از عامل حباب ساز به سبکی می رسند. اتوکلاوینگ به عنوان یک روش کارا و صنعتی برای تولید با ظرفیت بالا و برطرف کننده نقص اساسی انقباض ناشی از خشک شدن این بتن در سراسر دنیا مورد توجه است. بخار اشباع با فشار 13-12 بار و حجم میانگین 100 متر مکعب برای هر اتوکلاو در یک کارخانه با ظرفیت متوسط که دارای حدّ اقل 5 اتوکلاو از این نوع می باشد انرژی عظیمی است که مدیریت تولید، انتقال و مصرف آن می تواند باعث بهینه شدن کمّی و کیفی محصول تولید شده باشد. در این مقاله ضمن معرفی و شناخت اجمالی بخار و بتن سبک نتیجه گیری می شود که ؛ اتوکلاوینگ به عنوان یک فرایند پر اهمیت در تولید بتن های هوادار سبک تا کنون غیر قابل حذف باقیمانده است. اتوکلاوینگ بهینه به معنی انجام عمل آوری در کوتاهترین زمان ممکن با بیشترین بهره وری از انرژی بخار و کمترین آسیب فیزیکی به محصول می باشد. این بهسازی مستلزم شناخت دقیق فرایند تولید محصول و همچنین انرژی بخار به عنوان عامل عمل آوری از یک طرف و ایجاد کنترل و مانیتورینگ کامل در انتقال و زمانبندی بهینه در فازهای افزایش و کاهش فشار بخار از طرف دیگر می باشد.کلیدواژه ها
اتوکلاوینگ، عمل آوری، بتن هوادار، بخار اشباع، بتن سبکمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.