بررسی مشخصات و مزیت های استفاده از ملات آماده لیکا بخش دوم: بررسی نتایج آزمایشگاهی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بتن سبک
- کد COI اختصاصی: LWCONCRETE01_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2204
نویسندگان
مشاور فنی شرکت لیکا
کارشناس انستیتو مصالح ساختمانی، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
کارشناس انستیتو مصالح ساختمانی، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
کارشناس انستیتو مصالح ساختمانی، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
چکیده
در سال های اخیر تحقیقاتی جهت بررسی تاثیر استفاده از ملات خشک در حمل و نقل و مقایسه بازدهی استفاده از ملات خشک آماده با روش سنتی صورت گرفته است. معمولا ملات های سنتی دارای کارپذیری مناسب نبوده و از طرفی کارگران بخش صنعت ساختمان با توجه به نداشتن اطلاعات علمی و فنی لازم به دلیل رعایت نکردن طرح اختلاط مناسب میزان زیادی از مصالح را هدر داده و یا با نسبت های بالای سیمان هزینه زیادی را به کارفرمایان تحمیل می نمایند. با توجه به مخلوط شدن ملات خشک در کارخانه امکان آزمایش مشخصات مکانیکی مانند مقاومت های فشاری، خمشی، برشی و آزمون جمع شدگی و غیره فراهم می-آید. بدین طریق ویژگی های مکانیکی ملات به طور پیوسته مورد ارزیابی قرار می گیرد و از صحیح بودن روند تولید اطمینان حاصل می شود. در صورت تهیه کردن ملات خشک با استفاده از سبکدانه های لیکا محصول جدید و پرکاربردی به نام ملات خشک سبک و یا ملات آماده لیکا به دست خواهد آمد که علاوه بر در بر گرفتن ویژگی ها و مزایای ملات خشک، می توان وزن ملات را کاهش داده و به عنوان عایق حرارتی از اتلاف انرژی جلوگیری کند. هدف از این مقاله، بررسی نتایج آزمایشگاهی ملات آماده لیکا در حالت تازه و سخت شده می باشد. بدین منظور دو طرح اختلاط با نسبت آب به مصالح خشک 26/0 و 35/0 ساخته شد تا خواص ملات تازه و سخت شده در دو سطح روانی مختلف مورد ارزیابی قرار بگیرد. نتایج بدست آمده در این بخش با الزامات مورد نیاز برای ملات مقایسه گریده است. همچنین دو طرح اختلاط ملات معمولی با استفاده از مصالح ماسه و سیمان در دو سطح روانی مختلف ساخته شد تا نتایج آن با نتایج بدست آمده برای ملات سبک لیکا مورد ارزیابی قرار گیرد. آزمایش های ملات تازه شامل تعیین میزان روانی، درصد هوا و وزن مخصوص ملات تازه بوده و آزمایش های ملات سخت شده نیز شامل آزمایش های مقاومت فشاری، خمشی، وزن مخصوص سخت شده، جذب آب و جمع شدگی می باشد. نتایج نشان می دهد که با استفاده از ملات سبک لیکا می توان به الزامات مورد نیاز برای ملات رسید. همچنین استفاده از سبکدانه لیکا سبب کاهش جمع شدگی به صورت قابل توجهی می شود.کلیدواژه ها
ملات آماده سبک، کارپذیری، مشخصات مکانیکی، جمع شدگی، خواص ملات تازهمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.