بررسی میزان بهبود لینکرادیوئی تلهمتری فضایی با افزایشدرجه دایورسیتی در کدینگالموتی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: دهمین همایش انجمن هوافضای ایران
  • کد COI اختصاصی: AEROSPACE10_708
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1025
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهرخ مرزبان

دکتری برق- مخابرات،

کمال محامدپور

دانشیار، دانشکده برق، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

امیر رادفر

کارشناس ارشد برق

سیدمهدی حسینی میان گفشه

کارشناس ارشد برق

چکیده

در حال حاضر بکارگیری تکنیکهای مخابراتی چند ورودی – چند خروجی در ارتباطات بیسیم برای مقابله با پدیده مخرب فیدینگ کارائی فراوانی پیدا کرده است. با توجه به شرایط کانال رادیوئی تلهمتری اجسام پرنده که بغیر از سیگنال دید مستقیم بین آنتن فرستنده و آنتن گیرنده دارای انتشار چند مسیره نیز میباشد، تکنیکهایMIMO قادر به بهبود میزان خطای بیت دریافتی در گیرنده تلهمتری خواهند بود. در این مقاله، با افزایش درجه دایورسیتی در سمت گیرنده تلهمتری میزان کارائی تکنیکMIMO با کد الموتی مورد ارزیابی قرار میگیرد. جهت ایجاد شرایط نسبتاً واقعی برای لینک رادیوئی تلهمتری فضائی، از مسیر و مانورهای پروازی یک جسم پرنده فرضی استفاده شده است. نتایج حاصل از شبیهسازی در طول مسیر پرواز جسم پرنده، نشان دهنده کارائی بسیار مناسب کد الموتی 2×2 در مقایسه با کد الموتی1×2 در کانال تلهمتری فضائی میباشد.

کلیدواژه ها

تلهمتری فضائی – تکنیک MIMO کد الموتی2×2 - جسم پرنده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.