طراحی آزمایشگاه تستر ارتفاعی برای تست گرم موتور سوخت مایع کم پیشران
محل انتشار: دهمین همایش انجمن هوافضای ایران
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,159
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AEROSPACE10_506
تاریخ نمایه سازی: 2 اسفند 1390
چکیده مقاله:
برای توسعه موتور سوخت مایع، انتخاب انژکتور مناسب، اولین مرحله برای بررسی بهبود پارامترهای احتراق می باشد.بنابر این بهترین راه، برنامه ریزی و انجام تست گرم با یک موتور در مقیاس واقعی می باشد.ولی در واقع این کار از لحاظ زمان و هزینه با ملاحظه محدودیت های اقتصادی برنام ههای اخیر صنعت فضایی، به صرفه نمی باشد. با توجه به لزوم یافتن راههای موثر برای ارزیابی سخت افزارهای موتور بدون چشم پوشی از مشخصات اصلی آنها، یکی از این راه ها به کاربردن یک موتور کوچک (sub scale در تست ها به جای موتور واقعی می باشد. در این پژوهش سعی شده است تا طرح کلی برای راه اندازی آزمایشگاه تست گرم برای تک انژکتور دوپایه گریز از مرکز و تست ارتفاعی ارائه شود.
کلیدواژه ها:
تست گرم - تست ارتفاعی - موتور سوخت مایع-سلول تست- انژکتور دوپایه گریز از مرکز
نویسندگان
فتح اله امی
دانشیاردانشگاه تربیت مدرس تهران
علی مهرابی
دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :