بررسی تاثیر قابلیتهای بازاریابی بر عملکرد بازاریابی (مورد مطالعه: شرکتهای کوچک و متوسط در شهر کرمان)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: MLABCONF01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 286
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت دانشکده علوم اداری و اقتصاد. دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان. رفسنجان. ایران
استادیار گروه مدیریت دانشکده علوم اداری و اقتصاد. موسسه آموز عالی فرهیختگان. کرمان. ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشکده مدیریت. موسسه آموزش عالی فرهیختگان کرمان. ایران
چکیده
تحقیق حاضر به بررسی تاثیر قابلیتهای بازاریابی بر عملکرد بازاریابی شرکتهای کوچک و متوسط در شهر کرمان پرداخته است. روش انجام تحقیق به لحاظ هدف کاربردی و از دیدگاه نحوه گردآوری داده ها، توصیفی - پیمایشی می باشد. جهت گردآوری داده ها از روش کتابخانه ای و ابزار پرسشنامه استفاده شده است. روایی و اعتبار پرسشنامه تحقیق با استفاده از نظر اساتید و افراد متخصص و مجرب در این زمینه تایید شد و همچنین پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ، ضریب عالی ۰/۹۶۸ را به خود اختصاص داد. جامعه آماری مورد مطالعه تحقیق شرکتهای کوچک و متوسط در شهر کرمان میباشند. سپس با توزیع و دریافت پرسشنامه، به تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۴ و آزمونهای کولموگروف - اسمیرنوف، آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی پرداخته شد. نتیجه آزمون کولموگروف - اسمیرنوف این بود که متغیرهای تحقیق از توزیع نرمال برخوردارند . سپس با استفاده از آزمون همبستگی پیرسون مشخص شد که بین متغیرهای ارتباط با مشتری، محصول متمایز، خدمات به مشتری، اثربخشی فعالیتهای پیشبرد، تحقیقات بازاریابی و قابلیتهای بازاریابی و عملکرد بازاریابی در شرکتهای کوچک و متوسط در شهر کرمان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد؛ تنها متغیر شبکه توزیع هیچگونه رابطهای با عملکرد بازاریابی در شرکت های کوچک و متوسط در شهر کرمان ندارد. همچنین با استفاده از رگرسیون خطی، میزان اثرگذاری هر متغیر مستقل بر متغیر وابسته تحقیق تعیین شد و مشخص شد که متغیر خدمات به مشتری اثرگذاری بالا تری بر عملکرد بازاریابی در شرکت-های کوچک و متوسط در شهر کرمان به نسبت سایر متغیرها داشته است.کلیدواژه ها
قابلیت بازاریابی، عملکرد بازاریابی، مشتری، شرکتهای کوچک و متوسط در شهر کرمان.مقالات مرتبط جدید
- رازهای مدیریت موفق: بررسی اثرات مثبت و منفی سبک های رهبری
- بررسی میزان تاثیرگذاری تجارت الکترونیک بر توسعه بازار در برندهای بزرگ فروشگاهی
- نقش اتحادیه اروپا در شکل گیری سیاست های تجاری سازمان تجارت جهانی
- آسیب شناسی نظام اداری ایران با رویکرد هرمنوتیک
- بررسی نقش مدیریت سود واقعی در عملکرد آتی شرکتها با تاکیدی بر تفکیک مدیریت سود واقعی از تغییرات استراتژی شرکت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.