ارتباط گسترش صنعت بیمه و رشد اقتصادی در ایران ۱۳۸۳-۱۳۳۸
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی آزمایشگاه مدیریت و رویکردهای نوآورانه در مدیریت و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: MLABCONF01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 352
نویسندگان
کارشناسی ارشد اقتصاد،گرایش توسعه اقتصادی و برنامه ریزی،دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
هدف مقاله حاضر بررسی ارتباط بین توسعه بیمه و رشد اقتصادی در ایران طی سال های ۱۳۳۸ تا ۱۳۸۳می باشد.از آنجائیکه از دیدگاه نظری ارتباط بین توسعه مالی و رشد اقتصادی با توجه به نظریات ارائه شده -۱) توسعه مالی باعث رشد اقتصادی است.-۲ رشد اقتصادی باعث توسعه مالی است.-۳ توسعه مالی و رشد اقتصادی هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند ) نتایج متفاوتی بدست آمده است ، تاکید اصلی در این مقاله آن است که از لحاظ تجربی رابطه علی مورد بررسی قرار گیرد. برای این منظور از آزمون های ریشه واحد،هم جمعی و آزمون های علیت بر اساس مدل تصحیح خطا و تفاضل اول مدل خود توضیح برداری استفاده شد.نتایج تحقیق حاظر نشان می دهد که رابطه علی یک طرفه از توسعه بیمه و توسعه بیمه های اشخاص به رشد اقتصادی حاکم است ولی برای بیمه های اموال این رابطه تایید نمیشود.نتایج برای انواع رشته های بیمه ای نشان می دهد که از توسعه بیمه های آتش سوزی به رشد اقتصادی رابطه علی وجود ندارد ولی رابطه علی یکطرفه از توسعه بیمه بدنه اتومبیل به رشد اقتصادی حاکم است و همچنین رابطه علی یکطرفه هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت از بیمه های باربری به رشد اقتصادی مورد تایید واقع شد. همچنین رابطه لعی یکطرفه از توسعه بیمه های عمر )انفرادی و گروهی)به رشد اقتصادی حاکم است در حالیکه برای بیمه های حوادث رابطه علی یکطرفه از رشد اقتصادی به بیمه های حوادث حاکم است.کلیدواژه ها
صنعت بیمه ، رشد اقتصادی ، توسعه بیمه ، همگرایی ، بیمه اشخاص و اموالمقالات مرتبط جدید
- رازهای مدیریت موفق: بررسی اثرات مثبت و منفی سبک های رهبری
- بررسی میزان تاثیرگذاری تجارت الکترونیک بر توسعه بازار در برندهای بزرگ فروشگاهی
- نقش اتحادیه اروپا در شکل گیری سیاست های تجاری سازمان تجارت جهانی
- آسیب شناسی نظام اداری ایران با رویکرد هرمنوتیک
- بررسی نقش مدیریت سود واقعی در عملکرد آتی شرکتها با تاکیدی بر تفکیک مدیریت سود واقعی از تغییرات استراتژی شرکت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.