بررسی مقاوم سازی علوم ژئو ماتیک و جایگاه ان در مطالعات برنامه ریزی شهری
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی مقاوم سازی و حفظ بناهای ماندگار
- کد COI اختصاصی: OMIK04_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1173
نویسندگان
کارشناسی رشته معماری( عضو باشگاه پژوهشگران جوان )
چکیده
روش های ژئوماتیک امروزه به عنوان مجموعه ای از کارامد ترین روش ها در تجزیه تحلیل ها و تفسیر های مربوط به موضوع های مطرح در برنامه ریزی شهری چشم انداز های روشنی پیش روی متخصصان و دست اندر کاران این عرصه قرار داده است. از طرف دیگر پیشترفت روز افزون سیستم های ژئوماتیک و کاربرد ان در برنامه ریزی شهری و جهت گیری مدیریت شهری کشور در جهت استفاده از این سیستم ها در مدیریت و خدمات شهری می توان از توانایی های ژئوماتیک به عنوان ابزاری در شناسایی مشکلات شهری بر اساس معیار ها و شاخص ها سود جست. پیاده سازی سیستم ژئوماتیک با نگرش به موضوعات شهری علاوه بر زمینه سازی گرایش مدیریت شهری در به کار گیری سیستم های نوین مدیریتی، ضمن استفاده از کاربرد های گسترده ی این سیستم ها در مدیریت شهری، نیاز مدیران برای شناسایی بافت های شهری بر اساس ملاک های مختلف با پارامتر های متفاوت را براورده می سازد. تعیین جایگاه ژئوماتیک متشکل از فتوگرامتری ، سنجش از دورر، لیزراسکن، نقشه برداری زمینی و سیستم اطلاعات جغرافیایی در عرصه های مختلف مطالعات شهری محور های اصلی مورد بحث در این مقاله می باشند که از نقطه نظر های کاربرد و مدیریت این نوع اطلاعات مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در این تحقیق مهمترین پارامتر های مطرح در هر یک از این کاربرد ها با توجه به نیاز های موجود در مطالعات شهری تعیین می گردد. نتایج این مقاله حاکی از اهمیت روش های ژئوماتیک در استفاده های چند منظره در برنامه ریزی شهری است.کلیدواژه ها
ژئوماتیک، فتوگرامتری،سنجش ز دور، مطالعات شهری، برنامه ریزی شهریمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.