بهبود عملکرد جبرانساز svc برای میراسازی مدهای نوسانی بین ناحی های با استفاده از سیگنال های گسترده

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC25_308
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1799
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن جعفری

دانشکده مهندسی برق - دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران – ایران

حسن رستگار

دانشکده مهندسی برق - دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران – ایران

مریم محمودی

دانشکده مهندسی برق - دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران – ایران

چکیده

جبرانساز استاتیک وار(svc) یکی از ادوات پر اهمیت FACTSاست که در ابتدا با هدف بهبود ولتاژ و کنترل توان . رآکتیو استفاده میشدsvcبا ورودی ولتاژ نم یتواند بطورموثر در میراسازی نوسانات سیستم،شرکت داشته باشد. بدین، جهتsvcنیازمند یک سیگنال کمکی مناسب علاوه بر ولتاژ، است تا بتواند در میراسازی نوسانات، مؤثر باشد. انتخاب سیگنال ورودی و طراحی مناسب پایدارساز؛ دو گام اساسی برای افزایش سودمندی و کارایی کنترل کننده است.در این مقاله برای انتخاب سیگنال مناسب ، از روش جدید شاخص ترکیبی مانده استفاده شده است. باتوجه به اینکه در هر شبکه قدرت ممکن است بیش از یک مد نوسانی بین ناحیه ای وجود داشته باشد در این مقاله از کنترل کننده SIMOبعنوان میراساز سیستم قدرت استفاده شده است یعنی برای میراسازی هر مد نوسانی یک کنترل کننده پیشفاز -پسفازاستفاده شده، تا این کنتر لکنند هها بتوانند تما م مدها را، میرا سازد پارامترهای کنترل کنندهSIMOبا استفاده از روش جبران فاز طراحی شده است. برای تایید عملکرد کنترل کننده نتایج شبیه سازی برروی یک سیستم قدرت دو ،svc میراسازناحیه ای آورده شده و نتایج، کارایی بهترکنترل کننده پیشنهاد شده را بصورت واضح نشان میدهد.

کلیدواژه ها

جبرانساز استاتیک وار،(SVC)شاخص ترکیبی مانده ، (Synthetic Residue Method)،روش جبران فاز،(Phase Compensator Method)،کنتر لکننده میراساز سیستم قدرت،(Power Swing Damping Controller)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.