انتخاب بهینه نوع و اندازه محدودکننده جریان خطا جهت بازیابی هماهنگی رله های جریان زیاد با حضور تولیدات پراکنده در شبکه های توزیع

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC25_101
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2202
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی عاقلی

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ایران، تهران

حسین عسکریان ابیانه

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ایران، تهران

رضا محمدی

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ایران، تهران

سیدحمید فتحی

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ایران، تهران

چکیده

با اتصال واحدهای تولید پراکنده به شبکه های توزیع، سطوح اتصال کوتاه در نقاط مختلف شبکه تغییر می کند که منجر به بروز مشکلاتی در هماهنگی رله های اضافه جریان شبکه می شود. استفاده از محدودکننده جریان خطا(FCL) یکی از مؤثرترین روش ها برای محدودکردن جریان خطا و کاهش اثرات تولید پراکنده بر روی هماهنگی بهنگام بروز خطا می باشد. در این مقاله ، ابتدا نحوه ی بازیابی هماهنگی رله های جریان زیاد به کمک انواع FCL و تأثیر انواع مختلفی آن بر روی محدودکردن جریان خطا با حضورDG مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه و در مهمترین بخش این مقاله الگوریتم انتخاب اندازه و نوع هرFCLبه طور مجزا جهت حفظ هماهنگی رله های جریان زیاد و با لحاظ کردن معیار هزینه اقتصادی با حضور تولیدات پراکنده معرفی شده است. برای این منظور یک روش جدید با استفاده از الگوریتم هر FCL ژنتیک ارائه شده است که انتخاب بهینه اندازه و نوع DGرا به طور جداگانه با در نظر گرفتن قیود هماهنگی و کمترین هزینه، ممکن می سازد . کارایی روش پیشنهادی با شبیه سازی بر روی یک شبکه توزیع نمونه حلقوی و با مقایسه نتایج بدست آمده با روش های قبلی مورد ارزیابی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

تولید پراکنده، هماهنگی رله های اضافه جریان، محدودکننده جریان خطا، الگوریتم ژنتیک، شبکه توزیع حلقوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.