نقش حمل و نقل های عمومی بر مدیریت شهری و اقتصاد شهری
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CEUCONF08_203
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 483
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاداسلامی واحد ارومیه – علوم تحقیقات آذربایجان غربی – ایران
چکیده
بخش حمل و نقل خدمتی را ارایه می دارد که تقاضای آن وابسته به تقاضا برای بسیاری از محصولات جامعه است که در تشکیل تولید ناخالص داخلی سهم پر اهمیتی دارند. در واقع محصولات فعالیتهای حمل و نقلی به خودی خود کمتر مورد تقاضا قرار می گیرند، بلکه تقاضا برای محصولات سایر فعالیتهای اقتصادی است که موجب ایجاد تقاضا برای محصول این رشته فعالیت می شود. از این نظر بخش حمل و نقل ماهیت راهبردی داشته و چگونگی کارآیی فعالیت آن بر سایر فعالیت های اقتصادی موثر بوده و در مجموع بر تولید ناخالص داخلی و رشد اقتصادی کشور تاثیر بسزائی دارد. از طرف دیگر تحولات شرایط عمومی اقتصاد نیز به نحو چشمگیری بر بخش حمل و نقل تاثیر می گذارند و عرضه و تقاضای آنرا دچار تحول می سازند. محاسبات و برآوردهای مربوط به این گروه به طور کلی در پنج بخش حمل و نقل زمینی، حمل و نقل دریایی، حمل و نقل هوایی، انبارداری و ارتباطات انجام می شود. از سویی برای هر کشوری رشد اقتصادی یکی از اهدف اساسی تلقی می شود. از دیرباز این شاخص همواره مورد توجه برنامه ریزان اقتصادی بوده است. لذا برای شناخت بهتر این متغیر باید به عوامل موثر بر آن پی برد. در این تحقیق تلاش شده است، تا حدی که امکانات آماری موجود کشور اجازه می دهند، با استفاده از مدل های اقتصادسنجی ، اثر تغییرات ارزش افزوده حمل و نقل بر اقتصاد شهری کشور و رشد اقتصادی طی دوره مورد نظر پژوهش، سنجیده شود.کلیدواژه ها
اقتصاد شهری، مدیریت شهری، حمل و نقلمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.