سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: CEUCONF08_113
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 94
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تاثیر بازشو بر عملکرد دیوارهای برشی قوسی ساختمانهای بلند به روش اجزاء محدود
چکیده مقاله:
یکی از راه های مقابله با نیروهای جانبی در اثر باد یا زلزله استفاده از دیوارهای برشی بتن آرمه است. دیوار برشی قوسی شکل علاوه بر رفتار مناسب در برابر نیروهای جانبی باعث می شود که مطلوبیت معماری به دلیل کاستن از ابعاد المانهای سازه ای ایجاد شود. گاهی اوقات به دلایل معماری یا اجرای سیستم های تاسیساتی، ایجاد بازشو در دیوار برشی ضروری است. در این مقاله به بررسی و بررسی تاثیر مقدار و موقعیت بازشوها بر عملکرد دیوار برشی قوسی ساختمانهای بلند با روش اجزای محدود می پردازیم. بدین منظور، با مدلسازی یک دیوار برشی قوسی در یک ساختمان ۳۰ طبقه با ارتفاع ۱۲۰ متر و ایجاد بازشوهای با درصد های مختلف و طول و عرض متفاوت و همچنین ایجاد بازشو با اشکال مختلف و درصد بازشو یکسان به ارزیابی تغییرات سختی و مقاومت برشی و خمشی دیوار برشی قوسی خواهیم پرداخت. نتایج نشان می دهد تغییر در ارتفاع بازشو تغییر بسیار ناچیزی در تغییر مکان جانبی دیوار دارد و افزایش عرض بازشو تاثیر زیادی در افزایش تغییرمکان جانبی دارد. همچنین در سطح بازشوی با درصد یکسان یکسان، بازشوی دارای عرض بیشتر باعث سختی کمتر دیوار برشی قوسی میشود. افزایش عرض بازشوها تاثیر زیادی بر کاهش مقاومت خمشی دیوار برشی قوسی دارد. تغییر در ارتفاع بازشوها در دیوار تغییر زیادی بر کاهش مقاومت خمشی دیوار برشی قوسی ایجاد نمی کند. مهم ترین تاثیر بازشوهای با ارتفاع زیاد کاهش ظرفیت باربری برشی تیرهای همبند دیوارهای برشی قوسی می باشد که باعث ایجاد محدودیت در ارتفاع بازشو میشود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CEUCONF08_113 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1331926/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بختیاری دوست، روح اله،1400،ارزیابی تاثیر بازشو بر عملکرد دیوارهای برشی قوسی ساختمانهای بلند به روش اجزاء محدود،هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری،تهران،https://civilica.com/doc/1331926
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، بختیاری دوست، روح اله؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، بختیاری دوست؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل سازمان و مدیریت بر اساس مدل " در جستجوی تکامل " در شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان و شرکت فرآورده های نسوز آذر
- پیش بینی قابلیت اطمینان یک سیستم براساس کیفیت قابل پذیرش ) ) AQL قطعات در هنگام تحویل گیری با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری به روش مونت کارلو
- بررسی تحلیلی تکنیک FMEA و معایب آن
- بررسی اثرات زیست محیطی ساخت و ساز در بسترو حریم رودخانه جاجرود (حد فاضل اوشان- فشم- میگون)
- E-Commerce مزایا و تاثیرات آن در کیفیت کالا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.