سال انتشار: 1399
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
کد COI مقاله: ICII08_149
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 93
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی برخی از خصوصیات زیستی ماهیان عمده تالاب شادگان
چکیده مقاله:
در این تحقیق برخی از خصوصیات زیستی ماهیان تالاب شادگان مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری ماهانه در پنج ایستگاه از تالاب شادگان شامل دورق )ماهشهر(، رگبه، خروسی، سلمانه، عطیش انجام گردید. در طول اجرای پروژه از مهر ۱۳۹۲ تا اسفند ۱۳۹۲ در مجموع بیش از سه هزار و دویست ماهی مختلف بیو متری و تشریح شد. میانگین طول ماهیان عمده در تالاب شادگان شامل حمری، بنی،کپور، کاراس، شلج و بیاح برحسب میلی متر به ترتیب ۱۶۸±۲۱، ۲۲۴± ۶۶، ۲۵۶± ۷۰، ۱۸۲±۳۷، ۲۴۷± ۳۹، ۱۵۰± ۳۷ و میانگین وزنی برحسب گرم به ترتیب ۶۹±۳۳، ۲۲۸± ۱۳۰، ۳۲۲± ۷۰، ۱۱۰±۸۰، ۱۴۲± ۱۰۰، ۴۶±۲۷ به دست آمد. طول بلوغ گونه های حمری، بنی، کپور، کاراس، شلج و بیاح به ترتیب ۱۴ سانتی متر،۲۰ سانتی متر، ۲۳ سانتی متر، ۱۶ سانتی متر، ۲۰ سانتی متر و ۱۳ سانتی متر و وزن بلوغ گونه های یاده شده به ترتیب ۴۸ گرم، ۸۲ گرم، ۱۷۹ گرم، ۹۵ گرم، ۸۱ گرم، ۲۶ گرم و میزان تولید به ازای بیوماس آنها ۰/۶۸، ۰/۵۶، ۰/۴۲، ۰/۵۳، ۰/۵۶ و ۰/۸۴ به ازای سال بدست آمد. این مطالعه میتواند اطلاعات پایه ای جهت زیست شناسان و مدیران شیلاتی فراهم سازد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICII08_149 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1331159/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی، سیداحمدرضا و دوستدار، مسطوره،1399،بررسی برخی از خصوصیات زیستی ماهیان عمده تالاب شادگان،هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران،نور،https://civilica.com/doc/1331159
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، هاشمی، سیداحمدرضا؛ مسطوره دوستدار)
برای بار دوم به بعد: (1399، هاشمی؛ دوستدار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مصیبت دزدان دریایی؛ آثار اقتصادی دزدی دریایی
- دزدی دریا، قانون دریا و اعمال قدرت: پیشرفتها در خلیج سومالی
- ارزیابی کارایی ترمینال کانتینری بندر خرمشهر با رویکرد DEA-AP
- بررسی عوامل موثر بر سرمایه گذاری در منطقه آزاد تجاری – صنعتی اروند
- نقش مدیریت منابع انسانی در بهبود مدیریت دانش در شرکت های کشتیرانی ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.