تاثیر عصاره چای سبز (Camellia sinensis) بر پارامترهای ایمنی ماهی سیچلاید گورخری (Amatitlania nigrofasciata)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: ICII08_135
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 225
نویسندگان
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سر ا
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سر ا
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سر ا
چکیده
استفاده از گیاهان دارویی به عنوان محرک و تقویت کننده سیستم ایمنی ماهیان در طی سال های اخیر مورد توجه بسیاری از پژوهشگران قرار گرفته است، اما اطلاعات کمی در این زمینه وجود دارد. در این مطالعه ، تاثیر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف عصاره چای سبز )Camellia sinensis( بر پارامترهای ایمنی ماهی سیچلاید گورخری )Amatitlania nigrofasciata( بررسی شد. تعداد ۲۲۵ قطعه ماهی سیچلاید گورخری با میانگین وزن اولیه ۰/۰۲ ۱/۲۸ گرم در پنج تیمار شامل عصاره چای سبز با دوز صفر )GT۰(، )GT۵۰( ۵۰، )GT۱۰۰( ۱۰۰، )GT۲۰۰( ۲۰۰، ۴۰۰ )GT۴۰۰( میلی گرم چای سبز در کیلوگرم جیره غذایی به مدت ۸۴ روز مورد تغذیه قرار گرفتند . در پایان مطالعه ، مقادیر ایمنوگلبولین )IgM( M، لابومین، گلوکز، C۳ و C۴ بودند در عصاره کل بدن مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد تیمار GT۱۰۰ باعث بهبود سطح IgM و C۴ شده است .)p< ۰/۰۵( همچنین بالاترین و پایین ترین سطح گلوکز به ترتیب در تیمار GT۰ و GT۴۰۰ مشاهده شد . در تیمار GT۴۰۰ سطح لابومین و C۳ اختلاف معنیداری را با سایر تیمارها نشان دادند ).(p< ۰/۰۵ نتایج به دست آمده نشان داد استفاده از دوزهای ۱۰۰ میلی گرم و ۴۰۰ میلی گرم عصاره چای سبز در جیره ماهی سیچلاید گورخری می تواند باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی شود.کلیدواژه ها
سیچلاید گورخری، چای سبز، سیستم ایمنیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.