بررسی توانمندسازی آموزشی بر نخبگان درایران (با تاکید بر برنامه های چهارم و پنجم توسعه وچشم انداز بیست ساله)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی آموزش در ایران 1404
- کد COI اختصاصی: INCE01_283
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1162
نویسندگان
کارشناسی ارشد روابط بین الملل
کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی
مرکز دانش پژوهان شاهد وایثارگر
چکیده
دردنیای امروز توجه ویژه ای به افراد نخبه درکشورها می شود، چراکه این افراد تیز هوش،خلاق وصاحبان اندیشه نو وتفکر خلاق از گرانبهاترین سرمایه ها برای نیل به اهداف اساسی کشورها هستند.درشرایط حساس امروزی جامعه مابیش از هر زمانی به افراد هوشمند، خلاق ومتعهد نیاز دارد.که این افراد به دلایل متعدی ازجمله عوامل اجتماعی داخلی و بیرونی با مشکلاتی روبرو هستند و جهت رفع آن به توجه خاص دارند و ازطرفی امروزه فرار مغزها یکی از مشکلات اساسی کشورهای در حال توسعه است. افراد نخبه به دلایل متعدد برای برآوردن انتظارات خود به کشورهای توسعه یافته رفته و به دلیل توجه خاص آن کشورها به ایشان سعی در اقامت گزیدن می نمایند. و این مسئله سال هاست که کشورهای در حال توسعه را درگیر خود نموده بنابراین دولتمردان و برنامه ریزان در پی یافتن راه حلی برای حل این مشکل هستند.این مقاله با ارائه تعریفی جامع از توانمندسازی و ارتباط آن با نخبگان، و با بررسی اهداف کلی نظام جمهوری اسلامی ایران در راستای توانمندسازی آموزشی نخبگان باتوجه به برنامه های چهارم و پنجم توسعه و چشم انداز بیست ساله که خواستار رسیدن به جامعه ای پیشرفتهمبتنی بر دانایی و خردورزی هستند، می پردازد.کلیدواژه ها
نخبه- توانمندسازی- برنامه های توسعه- چشم انداز بیست ساله- کشورهای در حال توسعهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.