استفاده از ابزارهای هماهنگ و نا هماهنگ فناوری اطلاعات در آموزش و پژوهش

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش ملی آموزش در ایران 1404
  • کد COI اختصاصی: INCE01_212
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 925
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحیده ذوالفقاری مشهدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار ، دانشگاه امام رضا (ع)

محمدرضا کارگذاری

کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی ، دانشگاه تربیت معلم سبزوار

چکیده

رشد فوق العاده سریع اینترنت باعث پیشرفت های زیادی در روش انتقال اطلاعات شده است.فناوری اطلاعات بر همه ابعاد فعالیت انسان تاثیر گذاشته است و نقش موثری در آموزش و پژوهش ایفا می کند. امروزه در هر کجای جهان که باشید ، به راحتی می توانید از اطلاعات در سراسر جهان استفاده کنید. این باعث می شود که معلمان و دانشجویان اطلاعات به روی داشته باشند.شکی نسبت که هیچ نمی تواند جایگزین آموزش رو در رو شود، اما گاهی اوقات محدودیت های مکانی یا زمانی دانشجو را از شرکت در کلاس های نتعارف باز می دارد.با استفاده از فناوری اطلاعت ، دانشجویان می توانند در مورد مطالعاتشان ، زمان یادگیری ، مکان و منابع به بهترین نحو تصمیم گیری کنند.دانشجویان می توانند در محیط های بسیار مجهز کسب علم نمایند و از معلمان و دیگران نیز کمک بگیرند .همچنینی می توانند تجربه ها و ایده های یادگیری خود را اشتراک بگذارند.این مقاله مدلی برای استفاده از فناوری اطلاعات ارائه می دهد که دانشجویان داخل دانشگاه و خارج دانشگاه می توانند از آن استفاده کنند.این روش بر راه حلی تاکید می کند که به دانشجویان اجازه می دهد از رطیق اینترنت به طور آنلاین در کلاس ها شرکت کنند یا ازموارد آموزشی ذخیره شده در منابع آموزشی آنلاین استفاده کنند.این روش باعث ایجاد برهم کنشی بلادرنگ و نیز غیر همزمان بین دانشجویان و معلمان می شود که کلیدی برای آموزش موثر است.همچنین مزایا و چالش های این روش را بررسی می کند.

کلیدواژه ها

تکنولوژی اطلاعات ، آموزش مجازی ، آموزش مجازی همزمان ، آموزش مجازی غیر همزمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.