سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: JR_IJWPR-27-2_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 40
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی، بیومتریک و مکانیکی چوب محلبCerasus mahaleb (L.) Mill در رویشگاه های جنگلی زاگرس میانی
چکیده مقاله:
گونه محلب Cerasus mahaleb (L.) Mill یکی از مهمترین پهن برگان جنگل های زاگرس است. چوب این گونه از زمان های قدیم به دلیل خاصیت خمش پذیری خوب و معطر بودنش همواره مورد استفاده در مصارف روستایی بوده و هست. با توجه به اینکه بهینه سازی مصرف چوب ارتباط تنگاتنگی با شناحت ویژگیهای فیزیکی، آناتومیکی و سایر خواص مهندسی آن پیدا می کند بنابراین در این تحقیق سه اصله درخت سالم محلب برای بررسی ویژگیهای مهندسی چوب آن با رعایت آیین نامه D۱۴۳ استانداردASTM مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که محلب جزء چوب های نیمه سنگین بوده و از خمش پذیری بالایی برخوردار است، به طوری که مقاومت به فشار موازی الیاف ۴۵/۴۸ (MPa) و از نظر طول و قطر الیاف به ترتیب دارای میانگین ۷۱/۰ میلیمتر و ۸۵/۱۹ میکرون می باشد. میانگین درصد هم کشیدگی و واکشیدگی حجمی آن به ترتیب ۰۹/۶ و ۶۹/۶ بوده و از نظر درصد همکشیدگی شعاعی و مماسی به ترتیب ۶۵/۱۹ و ۷۴/۱۹ درصد میباشد و متوسط رویش قطری آن ۹۶/۴ میلیمتر و متوسط رویش ارتفاعی آن ۳۱/۰ متر می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_IJWPR-27-2_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1329433/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سخاوتی، ندا و اکبری نیا، مسلم و زنگنه، هوشنگ،1391،بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی، بیومتریک و مکانیکی چوب محلبCerasus mahaleb (L.) Mill در رویشگاه های جنگلی زاگرس میانی،https://civilica.com/doc/1329433
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، سخاوتی، ندا؛ مسلم اکبری نیا و هوشنگ زنگنه)
برای بار دوم به بعد: (1391، سخاوتی؛ اکبری نیا و زنگنه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- بینام، ۱۳۸۱. خلاصه نتایج طرحهای مطالعاتی-کاربردی آزمایشگاه صنایع چوب تا ...
- پارسا پژوه، د.، ۱۳۶۳. تکنولوژی چوب. انتشارات دانشگاه تهران، ۳۷۰ ...
- پارسا پژوه، د.، ۱۳۶۷. تکنولوژی چوب. انتشارات دانشگاه تهران. ۴۰۴ ...
- پارسا پژوه، د.، ۱۳۷۳. تکنولوژی چوب. انتشارات دانشگاه تهران. ۴۰۴ ...
- حجازی، ر.، ۱۳۶۴. چوب شناسی و صنایع چوب. انتشارات دانشگاه ...
- ثابتی، ح.، ۱۳۸۱. جنگلها، درختان و درختچههای ایران. انتشارات دانشگاه ...
- زبیری، م.، ۱۳۷۹. آمار برداری در جنگل. انتشارات دانشگاه تهران. ...
- زرگری، ع.، ۱۳۷۰. گیاهان دارویی. انتشارات دانشگاه تهران. چاپ پنجم. ...
- زنگنه، ه.، ۱۳۷۸. گزارش وجود گونه محلب در جنگلهای استان ...
- صالحی، ک.، ۱۳۷۷. بررسی و تعیین ویژگیهای خمیر کاغذ شیمیایی ...
- شهریاری، ق.، زرین کفش، م.، کیا لاشکی، ع.، بابایی کفاکی، ...
- ASTM Standard Test Methods. ۲۰۰۱. American Society For Testing Materials, ...
- Pryor, sh., ۱۹۸۵. The Silviculture of Wild Cherry (Cerasus avium) ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.