سال انتشار: 1389
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی محاسبات نرم و فن آوری اطلاعات
کد COI مقاله: NCSCIT01_100
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,346
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه یک راهکار جهت استفاده از تکنیک های داده کاوی در فرآیند نگهداری و تعمیرات
چکیده مقاله:
در سال های اخیر ما شاهد تغییرات فراوان عمیقی در فرآیند تولیدات صنعتی بوده ایم. نیاز به افزایش راندمان ، انعطاف پذیری بیشتر ، کیفیت بهتر و هزینه های کمتر باعث این تغییرات و در نتیجه موجب پیچیده تر شدن ساختارهای صنعتی شده است.این پیچیدگی ها باعث افزایش فشار روی سیستم های تولیدی ه و به دنبال آن در سیستم های نگهداری تعمیرات تجهیزات کارخانه ها شده است. سیستم های تولیدی همواره از هزینه های نگهداری بالایی برخوردار هستند، این هزینه ها ، ناشی از زمان صرف شده جهت تعمیر تجهیزات مورد نظر است. با طبقه بندی تجهیزات از نقطه نظر زمان مصرف شده جهت انجام فرایند تعمیرات روی آنها ، می توان افزایش هزینه ها را تشخیص داد و دریافت که هزینه ها با زمانی که هیچ گونه تولیدی نداریم یا تولید نامرغوب داریم و همچنین هزینه ی صرف شده در عملیات تعمیر ، مطابقت دارد . معمولاٌ در کارخانجات صنعتی ، از اطلاعات جمع آوری شده در فرآیند تعمیر و نگهداری تجهیزات بخوبی استفاده نمی کنند.همواره اطلاعات جمع آوری شده پیرامون یک موضوع مشخص می تواند حاوی دانشی مفید در رابطه با آن حوزه باشد. این دانش ، دقیق تر و جامع تر است اگر سابقه اطلاعاتی جمع آوری شده پیرامون آن موضوع ، قدیمی تر ، گسترده تر و حجیم تر باشد.داده کاوی روشی است که به کمک آن می توان دانش نهفته در اطلاعات را استخراج کرد.در این مقاله قصد داریم یک معماری جهت طراحی و پیاده سازی یک سیستم نگهداری تعمیرات پیشگویانه مبتنی بر روش های داده کاوی ارائه نمائیم.این سیستم که به صورت نامتمرکز عمل می کند قادر است.با طبقه بندی تجهیزات بر اساس سابقه تعمیراتی آنها ، بهترین زمان برای تعمیر تجهیزات را پیشنهاد نماید.برای ارزیابی عملکرد معماری ارائه شده ، از داده های جمع آوری شده از محیطهای واقعی استفاده شده است، نتیجه طبقه بندی صورت گرفته نشان از دقت مناسب معماری مورد نظر در فرایند طبقه بندی دارد.
کلیدواژه ها:
مدیریت ، نگهداری تعمیرات ، معماری نرم افزار ، داده کاوی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/132805/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فخار، بابک و دقایقی، علی و قنبر دزفولی، احسان،1389،ارائه یک راهکار جهت استفاده از تکنیک های داده کاوی در فرآیند نگهداری و تعمیرات،اولین کنفرانس ملی محاسبات نرم و فن آوری اطلاعات،ماهشهر،،،https://civilica.com/doc/132805
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، فخار، بابک؛ علی دقایقی و احسان قنبر دزفولی)
برای بار دوم به بعد: (1389، فخار؛ دقایقی و قنبر دزفولی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه ششم ابتدایی بر اساس روش ویلیام رومی
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- حل معادله فنر دافینگ نرمال شده با استفاده از تئوری اغتشاش
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
- تولید گلخانهای زعفران و امکان برداشت بیش از یکبار در سال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
- تخمین تابع تبدیل سیستم با اندازه گیری داده ها و ورودی تحریک نویز شبه تصادفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.