شیشه مخدر صنعتی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی
- کد COI اختصاصی: IJCONF08_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3208
نویسندگان
حقوق،واحد میمه،دانشگاه آزاد اسلامی ، میمه، ایران
حقوقدان ، کارشناس ارشد حقوق خصوصی
دانشجوی کارشناسی حقوق ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ابادان
چکیده
اعدام و مصادره اموال جزء سخت ترین موارداعمال قانون برای جرائم مرتبط با مواد مخدر است. البتهاجرائ آن دارای شرایط ویژه ای می باشد که باید توسط قاضی رسیدگی کننده به پرونده احرازگردد.ایران کشوری است که بالاترین آمارمعتادین در جهان را دارد.ولی دارای کمترین میزان آگاهی از موادمخدر در جهان را دارا میباشد. آمارها بیانگر این امر هستند. که رویه جایگزینی شیشه مخدر صنعتیبجای مواد مخدرهای پایه گیاهی به سرعت در حال پیشرفت است. ارزانی، سهولت تهیه، تولید داخل ،خوشی سریع و راحتی مصرف تمام مواردی هستند که جوانان را بسمت مصرف این مخدر خطرناک سوقداده است. شیشه این مواد مخدر صنعتی قوی مخرب مغز ظرف دو د ه ه اخیر رسما وارد کشورمان شده وطرفداران خاص خود را او ایل از بین قشر مرفه و بعد از آن قشر متوسط و هم اکنون اقشار فقیر جامعهرا هم اسیر خود کرده است. نقل محفل تفریحی در مهمانی و جشن ها جهت تنوع و خوشی بیشتر اولبصورت تفریحی سپس اعتیاد ارمغان این پدیده نوظهور در کشورمان است. در قانون مبارزه با مواد مخدرعلاوه برجرم بودن نگهداری ، ساخت و توزیع مواد مخدر صنعتی و گیاهی نگهداری و حمل ادوات مصرفمواد مخدر هم جرم می باشد و به ازای هر عدد (پایپ، وافور) صد تا پانصد هزار ریال جزای نقدی یا پنجتا بیست ضربه شلاق می باشد.هدف از پژوهش بصورت کتابخانه ای اگاهی خانواده ها از اجزای تشکیلدهنده این مخدر و حساسیت انها در صورت نگهدا ری توسط فرزندانشان می باشد.کلیدواژه ها
افدرین ، متا مفتامین ، آمفتامین ، آب پخت ، فسفرقرمز،پزودوافدرونمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.