متدولوژی ها برای مدیریت اطلاعات برنامه های حساس
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات،کامپیوتر و مخابرات
- کد COI اختصاصی: ITCT13_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 230
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تهران
چکیده
در مقاله پیشرو متدولوژی ها و تکنیک های مدیریت اطلاعات برنامه های حساس بحث می شود. تجزیه و تحلیل، الگوریتم ها و داده های تجاری خاص می تواند به امنیت و حریم خصوصی سازمان و کاربران نهایی آسیب برساند. اطلاعات برنامه حساس (SPI) ، اجزای سازنده جزئی از نرم افزارهای مدرن سیستم هایی در حوزه های مختلف از برنامه های سازمانی تا تنظیمات سایبری فیزیکی هستند. از این رو ، حفاظت از SPI به یکی از چالش های برجسته توسعه نرم افزار مدرن تبدیل شده است. متدولوژی ها ، تکنیک ها و ابزارهای نرم افزاری، پشتیبانی از برنامه نویسی، تجزیه و تحلیل خودکار برنامه و تحول کد این پژوهش پایان نامه، زمینه را برای ایجاد ایمن، قابل درک و کارآمد برای محافظت از SPI فراهم می کند. تعاریف آورده شده و روش های رمزگذاری ایمن را برای داده ها بررسی می کنیم.برای اطمینان از محرمانه بودن اطلاعات ذخیره شده در محیط ابر، یک روش رمزگذاری چند لایه را پیشنهاد کرده ایم. این تکنیک پیشنهادی در صورت استفاده در قالب چند لایه، امنیت تکنیک های رمزنگاری را بهبود می بخشد. یک سیستم محلی برای آزمایش تنظیم کرده ایم . از پایگاه داده رابطه ای و فریمورک ۴.۵ استفاده کرده ایم. مجموع های از ۵۰۰ پرونده ساختگی بیمار برای استفاده از روش های پیشنهادی استفاده می شود. این آزمایش برای بررسی محرمانگی روش های پیشنهادی انجام شده است.کلیدواژه ها
اطلاعات برنامه حساس، نشت داده ها، متدولوژی، تکنیکمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.