بررسی تاثیر سیستم آبیاری هوشمند در جلوگیری از هدر رفت آب

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CUCONF06_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 453
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر حاجی زاده فلاح

کارشناس ارشد آب وسازه های هیدرولیکی ,دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت

الناز رستم زاده رنانی

دانشجو کارشناسی عمران

چکیده

در این مقاله می خواهیم با استفاده از پارامترهای روش محاسباتی در آبیاری گیاهان و طراحی پلان معماری به مساحت ۲۷۸۰ متر مربع با استفاده از نرم افزار اتوکد به مقایسه مدل بهینه شده با روش آبیا ری تجر بی در هر متر مکعب می پردازیم .با توجه به وضعیت بحرانی کمبود آب و این نکته که در حدود ۸۰ درصد ازمیزان هدر رفت آب در فعالیت های مربوط به کشاورزی است، استفاده از راه حل های هوشمندسازی و سیستم آب یاری هوشمند می تواند یک راه حل با درصد اطمینان بالا و مطلوب برای برون رفت از بحران کنونی و مد یریت مناسب منابع در دسترس آب باشد.در این مقاله به بررسی آما ری سیستم آبیاری هوشمند در جلوگیری از هدر رفتن آب می پردازیم.سیستم آبیاری هوشمند فضای سبز سیستمی است که میتواند با برنامه هایی که از قبل برای آن بطور ثابت یا از طریق کاربر تعریف می شود ، گیاه یا گیاهانی را در هر نوع توپوگرافی زمین متناسب با نوع نیاز آن گیاه آبیاری کند . از عواملی که باعث گرا یش در امر آبیا ری فضاهای سبز ، گلخانه ای و کشاورزی به سیستم های هوشمند آبیاری می شود اولا صرفه جویی بالای آب در استفاده از این سیستم ها و ثانیا انعطاف پذیری این نوع سیستم ها با شرایط گوناگون زمین و منطبق شدن با نوع نیاز گیاه در مصرف آب است .

کلیدواژه ها

سیستم آبیاری هوشمند؛ دبی جریان؛ صرفه جویی در مصرف آب؛ آبیاری قطره ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.