شناخت عناصر و بناهای با ارزش تاریخی ادوار مختلف شهر قزوین گامی موثر در جذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگری دراین شهر(با استفاده از تکنیک SWOT)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی گردشگری، فرهنگ و هنر
- کد COI اختصاصی: TCACONF07_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 367
نویسندگان
کارشناس جغرافیای سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور (GSI)
چکیده
معماری جدا از وجهه کارکردی آن، معنایی در درون خود نهفته دارد که به ناظر و یا کاربر اثر معماری منتقل می کند. ادراکناظر نسبت به موضوع معماری در حوزه های متعددی مورد استفاده قرار می گیرد. در گردشگری، بررسی ادراک گردشگران ا زجاذبه های معماری مقصد مورد بازدید ،راهنمای سودمندی برای برنامه ریزان و بازاریابان این صنعت است. هدف از پژوهش حاضربررسی عناصر معماری در دوره های صفویه تا قاجار برای جذب گردشگر می باشد. در این راستا ابتدا با استفاده از روش هایاسنادی، کتابخانه ای، مراجعه به سازمان ها و ادارات و مراکز مرتبط داده ها و آمارهای مورد نیاز گرد آوری و سپس با مطالعاتمیدانی و استفاده از مدل SWOT اقدام به تجزیه و تحلیل داده ها به عمل آمده و با توجه به نقاط قوت، ضعف، فرصت وتهدیدهای موجود در منطقه مورد مطالعه استراتژی مناسب تعیین و بهترین راهکار ارائه شده است. نتیجتا می توان گفت که برایجذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگری شناساندن عناصر و بناهای باارزش تاریخی ادوار مختلف در شهر قزوین و دانستن بیشتردرباره آنها ابزار لازم برای تصمیم گیری را به دست برنامه ریزان داده و به آنان کمک کرده تا روابط پیچیده بین مکانیسم الگوهایتوسعه گردشگری در شهر قزوین و اثرات آن را درک کنند و نتایج این تغییرات برای ارائه برنامه های جامع تر در جهت توسعهگردشگری شهرقزوین حائز اهمیت خواهد بود.کلیدواژه ها
گردشگری، عناصر معماری، توسعه گردشگری، مدل SWOT ، شهرقزوینمقالات مرتبط جدید
- تحلیلی بر روند مدیریت اماکن ورزشی در ایران طی سه دهه اخیر
- دلیل جذب گردشگران عربستان به خدمات زیبایی شیراز
- Long -Term Effects of Nature -Based Therapeutic Interventions on Tumor Growth and Metastasis -Related Gene Expression: A Comprehensive Review of Animal Cancer Models
- ارائه مدل مفهومی برنامه ریزی گردشگری سلامت با رهیافت برنامه ریزی تعاملی
- پتانسیل های گنبدهای نمکی، غارهای نمکی و اتاق های نمک در توسعه توریسم درمانی و گردشگری سلامت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.