بررسی نگرش دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان نسبت به کار در محیط روستا
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سومین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی
- کد COI اختصاصی: TARVIJCONF03_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2177
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تح
عضو هیئت علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان
چکیده
نگرش دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی با گرایش های مختلف نسبت به کار در محیط روستا نقش مهمی در پذیرفتن مشاغل موجود در سطح روستا دارد. که با ورود دانش آموختگان کشاورزی می توان خلا متخصص که در بخش کشاورزی وجود دارد، را جبران کرد.به دلیل موثر بودن نوع نگرش درنوع تصمیم گیری و رفتار در این تحقیق به بررسی نگرش دانشجویان نسبت به کار در محیط روستا پرداخته شده است.جامعه آماری این تحقیق دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی در گرایش های مختلف دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا در سال 1387 بود. نمونه های آماری از میان ورودی ها وگرایش های مختلف به صورت تصادفی انتخاب شد.نمونه آماری شامل 42 نفر مرد و 73 نفر زن بود. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه بسته پاسخ استفاده شد. در تجزیه تحلیل داده ها از آزمون آماریT-test و ضریب همبستگی اسپیرمن استفاده شد.نتایج بدست آمده حاکی از آن است که دانشجویان مجرد و کسانی که در روستا زندگی می کنند نگرش مثبتی نسبت به کار در محیط روستا دارند. برای تغییر نگرش منفی دانشجویان پیشنهاد می شود بستر رفاهی و امنیت شغلی در بخش کشاورزی بخصوص در سطح روستاها ایجاد شود و تعداد واحد های عملی در رشته های رشته های تحصیلی کشاورزی افزایش یابدکلیدواژه ها
روستا، دانشگاه بوعلی سینا ، شغل، نگرشمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.