اولویتبندی عوامل مؤثر بر موفقیت واحد ترویج جهاد کشاورزی شهرستان اهواز

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: TARVIJCONF03_117
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1397
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالحسن طرفی علیوی

دانشآموخته کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه صنعتی اصفهان

لیلا بقایی

دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه صنعتی اصفهان

علیرضا جمشیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

در جهان کنونی، تحولات سریع سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فناوری بر سازمان ها از جمله ساز مان ترویج کشاورزی ت أثیر به سزایی دارند . در چنین محیطی، سازمان هایی می توانند به طور کار ا به فعالیت های خود ادامه دهند که ساختار و خدمات خود را متناسب با تحولات ، سازمان دهی کنند . از آنجا که یکی از مهم ترین چالش های انسان ، نحوه بهبود و رونق هر چه بیشتر فعالیتهای آموزشی است ، ترویج کشاورزی به عنوان نوعی از آموزش غیر رسمی و به عنوان یکی از مهم ترین عناصر سرعتبخش در توسعه کشاورزی ، نقش مهم ی را ا یفا میکند، بهویژه آنکه کشاورزان بخش مهمی از جمعیت کشورهای در حال توسعه را تشکیل می دهند. در نتیجه، فواید قابل توجه و اثرات اقتصادی چشمگیری در آموزش آنان وجود دارد . بدون شک سرمایه گذاری در جهت موفقیت واحد ترویج، هم سبب توسعه سرمایه ه ای انسان ی به عنوان محور فعالیت ه ای کشاورزی میشود و هم شرایط بهبود این سرمایهها را فراهم میآورد. در بررسی پیرامون عملکرد سازمان ترویج کشوره ای درحال توسعه و از جمله ایران صاحبنظران و کارگزاران ترویج عوامل متعددی را به عنوان علل موفقیت ترویج برشمرده اند . نوشتار حاضر که با هدف اولویت بندی عوامل مؤثر بر موفقیت واحد ترویج جهاد کشاورز ی شهرستان اهواز در راست ای دستیابی به توسعه کشاورز ی تدوین شده است، برخاسته از یک پژوهش میدانی از نوع پیمایشی است که اطلاعات مورد نیاز آن، از پرسشنامه ی محقق ساختهی ویژه ای که بر پایه ی مقایسه زوجی عوامل تدوین گردید، به دست آمد

کلیدواژه ها

موفقیت، واحد ترویج، آموزش کشاورزی، توسعه کشاورزی، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.