بررسی توانمندی های کارآفرینان در بخش تعاون
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سومین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی
- کد COI اختصاصی: TARVIJCONF03_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 791
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش کشاروزی دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش کشاروزی دانشگاه تهران
چکیده
نتایج تحقیقات متعدد اخیر زمینه را برای اجماع اندیشمندان د رخصوص تایید تغییرات اساسی در بنیان های رشد و توسعه اقتصادی و چالشهای ایجاد شده از طریق این تغییرات فراهم آورده است بطوریکه برای سازگاری با این تغییرات و گذر از چالشهای بوجود آمده در عصر جدیدنیازمندبکاریگری رویکردها و روشهای جدید خلاقانه می باشیم بخش تعاون به عنوان یکی از بخشهای اصلی اقتصاد کشور هم از این جریان مستثنی نیست و با چالشهای جدیدی چون داشتن توان لازم برای رقابت با بخش خصوصی گسترش صادرات و بهره گیری از فرصتهایی که از طریق ابلاغ سیاست های کلی اصل چهل و چهار قانون اساسی برای بخش تعاون فراهم شده و ... روبرو می باشد. درصورتی که این چالشها به فرصت های تبدیل می شود که از تمام توانمندی های انسان ها استفاده شود. همچنین نقش کارآفرینی و وجود کارآفرینان دربخش تعاونی می تواند تعیین کننده باشد چرا که از کارآفرینی به عنوان موتور رشد و توسعه اقتصاد جوامع یاد شده و از آن به عنوان سمبل ونماد تلاش و موفقیت در امور تجاری یاد می کنند کارآفرینان پیشگامان موفقیت های تجاری در جامعه بوده و از نظر رهبری مدیریت نوآوری کارایی بهره وری ایجاد شغل رقابت و تشکیل شرکت های جدید نقش مهمی در توسعه اقتصادی و شرکتهای تعاونیدارند توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های توسعه ای کارآفرینان دربخش تعاون و بهره گیری مناسب از این ظرفیت ها برای توسعه بخش تعاون ضروری می باشد لذا این مقاله به روش مطالعه کتابخانه ای به بررسی و تحلیل شناسایی و تشریح توانمندی های کارافرینان در بخش تعاون پرداخته شودکلیدواژه ها
تعاون، کارآفرینی، کارآفرین، توانمندی های کارآفرینانمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.