جایگاه و شاخصهای توسعه علوم کشاورزی در دانشگاههای ایران: مورد مطالعه مؤلفه کارآفرینی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سومین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی
- کد COI اختصاصی: TARVIJCONF03_087
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 886
نویسندگان
استاد دانشگاه شیراز
دانشجوی دکتری دانشگاه شیراز
چکیده
این نوشتار، گزارش بخشی از پژوهش بررسی وضعیت علوم در کشور بوده که ضمن بهره مندی از اهداف و رویکردعلم سنجی ، بطور جامع طراحی و به من ظور بررسی وضعیت علوم کشاورزی و منابع طبیعی در کشور و ارائه پیشنهادهای از اقدامات و بالنتیجه دستاوردهای اولیه ،« شاخص سازی » عملی برای آینده ای بهتر اجرا گردید . طراحی الگوی مطالعه و طراحی و پس از تعریف انواع پژوه ش های « روش اسنادی و کتابخان های » این پژوهش است . الگوی مطالعه با استفاده از کمی و کیفی مورد نیاز، به تدوین ابزار سنجش مبادرت گردید . در این مطالعه، وضعیت کارآفرینی به عنوان یکی از مولفه - های شاخص ساختاری علوم، مورد بررسی و عملکرد دانشگاههای دولتی کشور در ابعاد مختلف واکاوی و مقایسه شده است . اطلاعات مورد نیاز با مراجعه مستقیم، جستجوی کامپیوتری، استخراج از گزارش ها و منابع کتابخانه ای بدست آمد و مورد تجزیه و تحلیل و نهایتاً تنظیم جداول و تدوین گزارش قرار گرفت. یافتههای این پژوهش نشان می دهد دانشگاههای مورد مطالعه از لحاظ وضعیت نشانگر ترویجی - توجیهی کارآفر ینی در موقعیتی مطلوب قرار داشته، لکن نشانگرهای آموزشی و پژوهشی در فعالیت های کارآفرینی ضعیف بوده و نیازمند توجه بیشتر مسئولین به این حیطه می باشد. مقایسه عملکرد دانشگاههای مختلف در توسعه کارآفرینی گویای تفاوت چشمگیر بین آنها است و تحلیل این وضعیت لزوم توسعه فعالیتهای فوق برنامه در کشور را تاکید میکندکلیدواژه ها
علم سنجی، شاخص سازی علوم، کارآفرینی، دانشکده های کشاورزی ایرانمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.