بررسی رابطه استفاده از فناوری ارتباطات و اطلاعات فاوا با سبک های تدریس معلمان متوسطه دوم شهرستان رفسنجان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: همایش ملی مطالعات برنامه درسی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CCSA01_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 299
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه چوپانی پاریزی

دانشجوی ارشد، گروه علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران.

طاهره اسلامی نژاد

استادیار گروه علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران.

نسیم سعید

استادیار گروه علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران.

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی رابطه استفاده از فناوری ارتباطات و اطلاعات فاوا با سبک های تدریس معلمان متوسطه دوم شهرستان رفسنجان انجام گرفت.بدین منظور از طرح توصیفی با روش همبستگی استفاده شد. جامعه آماری شامل کلیه معلمان متوسطه دوم شهرستان رفسنجان به تعداد۱۷۵ که به روش نمونه گیری سرشماری کل جامعه ۱۷۵ نفری به عنوان حجم نمونه انتخاب شد و داده های مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه های فناوری ارتباطات و اطلاعات(( ICT اسلامی نژاد (۱۳۹۷)، سبک های تدریس موسی پور(۱۳۷۷) جمع آوری شد. به منظور آزمون فرضیه ها از روش آماری کواریانس چند متغیره با نرم افزار Spss-۲۳ استفاده شد. نتایج نشان داد پیش بینی سبک تدرس معلم محور و دانش آموز محور براساس ابعاد فناوری اطلاعات و ارتباطات نشان داد که بر طبق شاخص چند متغیر اثر ابعاد استفاده از اینترنت، اثر استفاده از کامپیوتر و سرویس های اینترنتی و سهولت و سومندی کار با کامپیوتر و سرویس های اینترنتی معنی دار است و هر کدام حداقل پیش کننده سبک تدرس معلم محور و دانش آموز محور هستند..همچنین بین فاوا با مولفه های( ایجاد ارتباط، استمرار ارتباط، اثر بخش بودن ارتباط و ارزشیابی ارتباط) سبک های تدریس رابطه معنی دار مشاهده شد.بر اساس نتایج حاصل می توان نتیجه گرفت، فاوا می تواند نقش تعیین کننده ای در ارتقاء سطح تدریس معلمان داشته باشد.

کلیدواژه ها

فناوری ارتباطات و اطلاعات( فاوا )، سبک های تدریس ، معلمان متوسطه دوم .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.