بررسی تاثیر آموزش مجازی بر یادگیری دانش آموزان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: همایش ملی مطالعات برنامه درسی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CCSA01_074
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 418
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم ناظوری

آموزگار مقطع ابتدایی آموزش و پرورش شهر کشکوئیه، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران.

اکبر جدیدی محمدآبادی

استادیار، گروه علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران.

چکیده

نقش اینترنت در جوامع امروزی به طور شگفت انگیزی قابل توجه است به طوری که در تمام ابعاد زندگی از جمله اقتصادی، فرهنگی ، آموزشی و... از آن به عنوان یکی از ارکان اصلی استفاده می شود به طوری که عده ی زیادی به دلیل مشکلات مالی، مسافت زیاد ، ومشغله های کاری به آموزش از راه دور یا آموزش الکترونیکی روی آورده اند منظور از آموزش الکترونیکی ، آموزشی است که فراگیر با استفاده از ابزارهای الکترونیکی مانند تلفن هوشمند ، کامپیوتر و یا لب تاب با اتصال به شبکه جهانی اینترنت قابلیت شرکت در کلاس های آنلاین در هر زمان و مکان را دارد که از این نوع آموزش به تعبیری به " آموزش مجازی " یاد می شود. مقاله حاضر از نوع توصیفی- تحلیلی است که از منابع کتابخانه ای و منابع رایانه ای مقالات علمی موجود در مجله های معتبر تهیه و تنظیم شده است که با توجه به اهمیت موضوع آموزش مجازی به نگارش در آمده است در آن این سوال مطرح شده که "آیا آموزش مجازی کمک بیشتری برای بهبود یادگیری در دانش آموزان می کند " و برای پاسخ گویی به این سوال ابتدا تعریفی از آموزش مجازی آورده شده سپس به ترتیب انواع آن، ویژگی های آموزش مجازی، مزایا و معایب آن اشاره شده و در نهایت این نتیجه گیری حاصل شده است که آموزش مجازی در بسترمناسب خود باعث بهبود یادگیری و افزایش سرعت یادگیری در دانش آموزان می شود و همچنین یادگیری را برای آنها را آسان میکند .

کلیدواژه ها

یادگیری ، آموزش مجازی، آموزش الکترونیکی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.