بررسی خصوصیات فیزیکی شیمیایی و مکانیکی مارن

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: همایش ملی عمران، معماری و ادبیات (نگاهی به گذشته،دریچه ای به آینده)
  • کد COI اختصاصی: CEAL01_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 259
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم توانایی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه پیام نور شیراز

نوشاد کشاورزی

هیئت علمی دانشگاه صنعتی شیراز

چکیده

عملیات خاکریزی یکی از مراحل مهم در ساخت برمهای کانال است.خاکی که در ساخت برم کانال مورد استفاده قرار میگیرد به خاک موجود در منطقه بستگی دارد.در صورتی که کیفیت خاک موحود نتواند نظر مهندسین ناظر جهت صدور دستور خاکریزی جلب نماید نیازاست تا از اختلاط های مناسب استفاده شود تا خاک تهیه شده قابلیت مورد استفاده قرار گرفتن در برم کانال را پیدا نماید.وجود برخی خاکهای نامتعارف در خاکریزی برمهای کانال در درصد گوناگون امری طبیعی است. مارن یک لایه شناخته شده است که به ان سیمان طبیعی گفته میشود و در زمین شناسی با نام سنگ مارن و به عنوان یک لایه نفوذناپذیر معرفی شده است.مارن در صنعت ساخت سازه های ابی به عنوان یک خاک نامتعارف محسوب گردیده ودرمیان برخی ازلایه های خاکی با ضخامت حداقل ۱سانتی متر به بالا مشاهده می شود. جهت شناخت مارن از نظر فیزیکی و شیمیایی ازمایشهایی انجام گردیده و نتایج بدست امده حکایت از ان دارد که نمیتوان با بررسی نتایج ارسالی توسط ازمایشگاه درخصوص شناخت مارن از برخی خاک های مشابه خصوصا رس نظر دهی نمیدهند.

کلیدواژه ها

مارن – خاکریزی – تورم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.