دانش کشاورزان زعفرانکار شهرستان تربت جام درباره اصول علمی و صحیح کشت زعفران وسنجش مسائل و مشکلات آنها
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: سومین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی
- کد COI اختصاصی: TARVIJCONF03_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2026
نویسندگان
دانشجوی دکتری ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
هدف کلی این تحقیق توصیفی، بررسی دانش کشاورزان زعفرانکار شهرستان تربت جام درباره اصول علمی و صحیح کشت زعفران و سنجش مسائل و مشکلات آنها می باشد. ابزار پژوهش، پرسشنامه ای ساخ تارمند حاوی سؤالات بسته پاسخبود که روایی و پایایی آن تأیید گردید . جامعه آماری مورد نظر شامل کلیه کشاورزان زعفران کار شهرستان تربت جام استان خراسان رضو ی در سال زراعی 88-87 استN=2253 که از این میان، تعداد 169 نفر به روش نمونه گیری طبقه ای بهعنوان نمو نه آماری با استفاده از فرمول کوکران انتخاب شدند و در نهایت 152 پرسشنامه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت (n=152 یافتههای توصیفی تحقیق نشان م یدهند که میانگین دانش فن ی کشاورزان زعفران کار در سطح کم تا متوسط میباشد، از طرفی، بیشترین میزان دانش فنی کشاورزان در زمینههای: 1- آشنایی با عملیات برداشت؛ 2- آشنایی با عملیات خاکورزی اولیه و ثانویه؛ 3- آشنایی با ارقام مناسب و آمادهسازی بذر؛ 4- آشنایی با عملیات کاشت؛ 5- آشنایی با اصول جمعآوری، خشککردن و نگهداری 6- آشنایی با عملیات داشت بهدست آمد. در نهایت اینکه، سرمازدگی محصول و پ ایین آمدن عملکرد ، وجود واسطه ها و واسطه گری؛ و نبود قیمت تضمینی برای محصول زعفران از مهمتر ین مسائل و مشکلات کشاورزان زعفرانکار منطقه مورد نظر میباشندکلیدواژه ها
دانش، زعفرانکار، کشت زعفران، مسائل و مشکلات، تربت جاممقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.