بررسی و رتبه بندی شاخص های موثر بر انتقال نوآورانه فن آوری در خدمات بیمه های زندگی (نمونه موردی: شرکت بیمه ایران)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین همایش مدیریت ریسک و بیمه با رویکرد فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: RMIL06_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 353
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهزاد سالمی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت بیمه بیمه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، مدیرعامل شرکت خدمات بیمه ای اندیشه زرین

چکیده

در حال حاضر بیمه های زندگی در صنعت بیمه در راس اولویت های رقایت بازاری شرکت های بیمه ای قرار دارد. با توجه بهنیاز کشور به انتقال فناوری در صنعت بیمه، به عنوان راه میانبری برای دستیابی به فناوری های روز با رویکرد رقابت پذیری وسرعت ارائه خدمات در بخش بیمه های زندگی، باید بررسی شود که انتقال نوآورانه فناوری از شرکت های فن آور به شرکتهای بیمه گر در بخش بیمه های زندگی با توجه به چه شاخص هایی باید صورت بگیرد. پژوهش حاضر با هدف بررسی و رتبهبندی مولفه های موثر بر انتقال نوآورانه فناوری در خدمات بیمه های زندگی شرکت بیمه ایران انجام شده است. این پژوهشبصورت پیمایشی با ماهیت کاربردی و گردآوری داده ها به روش توصیفی صورت گرفته است. نوع داده ها، از نوع آمیختهاکتشافی کیفی- کمی است. در مرحله کیفی، حجم نمونه پس از مصاحبه با ۸ تن از متخصصان و خبرگان فناوری خبرگان دانشگاهی و صنعت بیمه حاصل شد. تعداد کل نمونه از طریق نمونه گیری تصادفی ساده ۱۰۶ تن از مدیران و کارشناسانحوزه فن آوری و بیمه در شرکت بیمه ایران هستند. ابزار بخش کیفی، مصاحبه عمیق نیمه ساختارمند و ابزار بخش کمی،پرسشنامه بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS۲۲ استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که مولفه دانش،رویکرد سازمانی، شاخص تکنولوژی، روابط عمومی، آموزش کارکنان و آگاهی به محیط سازمانی، مهمترین شاخص های موثربر انتقال نوآورانه فناوری در خدمات بیمه های زندگی شرکت بیمه ایران هستند. این عوامل در سازمان دریافت کننده (بیمهگر) و تحویل دهنده فناوری نوآورانه، اهمیت متفاوتی دارند. عوامل شاخص تکنولوژی، رویکرد سازمانی، دانش، روابط عمومی،آموزش کارکنان و آگاهی به محیط سازمانی رتبه های اول را در سازمان دریافت کننده نوآورانه فن آوری را به خود اختصاصدادند و عوامل شاخص تکنولوژی، رویکرد سازمانی، روابط عمومی، دانش، آگاهی به محیط سازمانی و آموزش کارکنان درسازمان تحویل دهنده فن آوری دارای بیشترین اولویت بودند.

کلیدواژه ها

انتقال نوآورانه، فن آوری، بیمه های زندگی، نرم افزار SPSS۲۲

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.