ارتباط اضطراب وسن در دوران کرونا با علایم روانشناختی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین همایش ملی علمی دانشجویی روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: CPSSUMA01_117
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 489
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر شهبازی

دانشجوی کارشناسی روانشناسی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

ژاله قربانی

دانشجوی کارشناسی روانشناسی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

اکبر عطادخت

استاد گروه روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

چکیده

تشخیص اختلالات روانی در زمان شیوع بیماریها با هدف برنامه ریزی، امری لازم است .لذا پژوهش حاضر با هدف تعیین ارتباط استرس و اضطراب دردوران کرونا با علائم روانشناختی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد. این مطالعه به صورت توصیفی بر روی ۱۰۰ نفر از دانشجویان شهر اردبیلانجام گردید. اطلاعات به صورت پرسشنامه و به روش مبتنی بر وب جمع آوری شد. داده ها با آزمون تعقیبی Tukey و ضریب همبستگی پیرسون تجزیهو تحلیل شدند با توجه شیوع بالای اختلالات روانی و تاب آوری پایین در هنگام شیوع بیماری و پیامدهای ناشی از آن، مداخلات روانشناختی پیشنهاد می گردد.

کلیدواژه ها

ویروس کرونا، اضطراب، استرس، علائم روانشناختی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.