رییکرد پایان ب پایان ب سمت برش شبکه G۵ برای شبکه های موقت وسایل نقلیه
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی برق ،کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: ECME12_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 295
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
چکیده
شبکه های G۵ آینده نه تنها باید از افزایش نرخ داده پشتیبانی کنند، بلکه باید یک ویژگی مشترک را نیز ارائه دهند زیرساختی که سرویس های جدید با الزامات QoS بسیار متفاوت شبکه با تاخیر کمتر بر روی آن قرار دارند تحویل داده شده به طور دقیق تر، برنامه هایی برای VANET که عمدتا به مسائل ایمنی و سرگرمی اختصاص دارند (به عنوان مثال پخش ویدئو و ویدئو درخواستی، مرور وب) در حال افزایش هستند. بیشتر این برنامه ها دارند محدودیت های تاخیر دقیق از چند میلی ثانیه و الزامات اطمینان بسیار بالا. برای آدرس دادن چنین نیازهایی، یک بستر G۵ به توانایی ایجاد پویا شبکه های مجازی قابل برنامه ریزی و درمان ترافیک متفاوت با استفاده از راه حل هایی مانند برش شبکه، برای این منظور، ما در این مقاله پیشنهاد می دهیم مکانیزم برش نهایی به پایان قابل برنامه ریزی و پویا در یک شبکه LTE مبتنی بر M-CORD یکی از کلیدی ترین ها ویژگی های M-CORD که سازوکار برش شبکه ارائه شده از ان استفاده می کند، EPC مجازی شده ای است که امکان پذیر می کند سفارشی سازی و اصلاح M-CORD عملکرد لازم را برای برنامه ریزی تعاریف قطعه، در کجا فراهم می کند مکانیسم پیشنهادی کاملا از رویکرد تعریف شده توسط نرم افزار پیروی می کند. علاوه بر این، ما نشان می دهیم که چگونه پایان می یابد دستگاه های قرارداده شده در برش های مختلف را می توان با درمان های QoS مختلف از اپراتور شبکه اختصاص داد. بر اساس نوع کاربر نهایی نتایج نشان می دهد که مکانیزم برش شبکه پیشنهادی مناسب را انتخاب می کند تکه تکه می کند و منابع را به کاربران خاص نیازها و نوع خدمات آنها اختصاص می دهد.کلیدواژه ها
برش شبکه ، VANET ،NSSF ، LTE، M-CORD ،۵G هامقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.