ارتباط هوش مصنوعی با تجارت الکترونیک و راه حل های موثر آن جهت بکارگیری بازاریابی الکترونیک
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی برق ،کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: ECME12_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 614
نویسندگان
کارشناسی مهندسی کامپیوتر (فناوری اطلاعات) دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران شمال
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران شمال
چکیده
هوش مصنوعی و تجارت الکترونیک موضوعاتی هستند که در عصر حاضر مورد توجه بسیاری از صاحبان کسب و کار ها قرار گرفته است. مقاله در دست شالوده ایی است از مفاهیم موجود در این دو حوزه که توسط پژوهشگران و محققین مختلف بدست آمده و شرح و بسطی است از جدیدترین روش ها و راهکارهایی که می توان از توان مندی ها و قابلیت های هوش مصنوعی جهت ارتقا روش های موجود در تجارت الکترونیک استفاده کرد. همچنین به مسائلی و مشکلاتی اشاره شده است که استفاده از هوش مصنوعی در تجارت الکترونیک به همراه دارد و نکاتی که در این زمینه باید در نظر گرفته شود بازگو شده تا کارشناسان مربوطه به آنها آگاه باشند و در پی یافتن راه حل های جدید تر جهت رفع این موارد باشند. مقاله در دست به مثابه راهنمایی برای صاحبان کسب و کار ها می باشد تا با هوش مصنوعی و توانایی های آن بیشتر آشنا شده و با کمک نیرو های متخصص در این زمینه بتوانند از هوش مصنوعی جهت بهبود کسب و کار آنلاین خود بهره برند، همچنین به پژوهشگران و علاقه مندان این دو حوزه کمک می کند تا با مطالعه این مقاله خلاصه ای از پژوهش ها، پیشنهادات و نظرات ارائه شده توسط کارشناسان و محققین این دو حوزه در ذهن داشته باشند، چه بسا که می توانند از آن به عنوان زمینه ایی برای تحقیقات آینده استفاده نمایند.کلیدواژه ها
هوش مصنوعی، تجارت الکترونیک، بازاریابی دیجیتال، یادگیری ماشین، داده های کلانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.