ارزیابی ریسک خاموشی سراسری در شبکه انتقالو فوق توزیع خراسان به کمک شبیه سازی مون تکارلو

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: بیست و سومین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC23_245
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1060
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمصطفی فراشباشی آستانه

دفتر کیفیت توان - شرکت برق منطق های خراسان - مشهد- ایران

حمیدرضا محمدزاده

دفتر کیفیت توان - شرکت برق منطق های خراسان - مشهد- ایران

امید علیزاده موسوی

دانشکده مهندسی برق- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- تهران – ایران پژوهشکده ب

گئورگ قره پتیان

پژوهشکده بهر ه برداری ایمن شبکه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- تهران – ایرا

چکیده

تجزیه و تحلیل ریسک خاموش یهای جزئی و سراسری بمنظور تعیین حدود مجاز عملکرد سیستم قدرت از اهمیت ویژ های برخوردار است. همچنین خسارات سنگین ناشی از خاموش یهای سراسری، اهمیت رو شهای ارزیابی ریسک را هرچه بیشتر روشن م یسازد. دراین مقاله از شبی هسازی مون تکارلو برای محاسبه ریسک استفاده شده است. همچنین از روش ترکیب توزی عهای گوسی برای بدست آوردن تابع چگالی احتمال مقدار بار قطع شده استفاده شده است. تابع چگالی احتمال بدست آمده و اندیس ریسک تعریف شده، برای آنالیز ریسک وقوع خاموشی سراسری در شبکه قدرت استفاده شد هاند. دقت روش شبی هسازی مون تکارلوی استفاده شده با استفاده از شبکه نمونه 9 باسWSCC مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه تاثیر در نظر گرفتن واحدهای مختلف نیروگاهی بر آنالیز ریسک با استفاده از شبکه 24 باس IEEEمورد مطالعه قرار گرفته است. نهایتاً روش ارزیابی ریسک مذکور بر روی شبکه انتقال و فوق توزیع خراسان پیاده سازی شده و تابع چگالی احتمال اندازه خاموشی سراسری در شبکه فوق الذکر بدست آمده است. بمنظور کاربردی شدن تحلیل انجام گرفته، شبکه در بارگذار یهای مختلف مورد مطالعه قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

شبی هسازی مون تکارلو، ترکیب توزیع ها ی گوسی،بهین هسازی خطی، بار قط عشده، پخش بار،dcتابع چگالی احتمال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.