تخمین متغیرهای حالت مدل کویل تروئیدی مارپیچیبا استفاده از فیلتر کالمن
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: بیست و سومین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC23_191
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 728
نویسندگان
دانشجوی دکتری دانشگاه علم و صنعت ایران
استاد دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
این مقاله مدل فشرده کویل ابررسانای ذخیره ساز انرژی مغناطیسی را ارائه می کند و بدنبال آن مقادیر پارامترهای این مدل را با استفاده از نمونه برداری از نتایج آزمایشگاهی و الگوریتم حداقل مربعات بازگشتی شناسایی می نماید . مقایسه مقادیر پارامترهای شناسایی شده با پارامترهای استخراج شده از تحلیل هندسی مدل بیان می دارد که الگوریتم حداقل مربعات بازگشتی بدون نیاز به تعیین حدود صفر و قطب تابع شبکه توانایی بسیار بالایی در شناسایی مقادیر پارامترهای مدلهای واقعی از روی نتایج آزمایشگاهی که با نویز همراه هستند را دارا می باشد . قابل توجه است که طراحی مفهومی این کویل در انطباق با اینورتر منبع جریان مستلزم تخمین تغییرات ولتاژ و جریان دو سر هر دور کویل ( در مراحل سه گانه شارژ، آماده بکار و دشارژ) می باشد و همچنین انرژی مغناطیسی واقعی ذخیره ش ده در کل کویل با توجه به مدل ارائه شده ( جدا سازی انرژی مغناطیسی از انرژی الکتریکی ) از رفتار ولتاژ و جریان دو سر کویل بدست نمی آید . لذا در این تحقیق از فیلتر کالمن جهت تخمین کمیتهای فوق به دلیل غیر قابل اندازه گیری بودن ولتاژ و جریان سلفهای جزئی ارائه شده در مدل و همچنین غیر قابل اندازه گیری بودن انر ژی مغناطیسی واقعی ذخیره شده در مدل ، استفاده شده است . شایان ذکر است داده های آزمایشگاهی با نویز و اثرات الکترمغناطیسی همراه هستند و مقایسه نتایج حاصل از فیلتر کالمن با نتایج تحلیلی مدل بیان می دارد که فیلتر کالمنتوانائی بسیار بالائی درحذف اثرات مزاحم و تخمین متغیرهای حالت سیستم غیر قابل اندازه گیری دارد.کلیدواژه ها
الگوریتم حداقل مربعات بازگشتی، شناسایی پارامترهای کویل، فیلتر کالمن، مدلسازی کویلمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.