ورشکستگی در نظام حقوقی ایران و حقوق بین الملل
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق و پژوهش های دینی
- کد COI اختصاصی: ICCA03_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 340
نویسندگان
کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات
چکیده
ورشکستگی یکی از مسائل مهم در زمره مسائل حقوق تجارت می باشد که در این زمینه نظام حقوقی ایران و حقوق بین الملل دارای قوانین مختلفی می باشند. از ان جهت که برخی از افراد با اعلام ورشکستگی دروغین اقدام به کلاهبرداری از دیگران می کنند این قوانین اهمیت زیادی خواهند داشت. به همین منظور در این مقاله بر آن شدیم تا ورشکستگی را در حقوق بین الملل و ایران مورد بررسی قرار دهیم. ر.ش تحقیق مقاله حاضر از نوع کتابخانه ای می باشد که با بررسی منابع مختلف و مرتبط انجام گرفت. در نهایت پس از بررسی های انجام شده دریافتیم که امروزه کشورها سعی می کنند با تنظیم قراینی دیپلماتیک ارتباط هماهنگ کننده ای بین مشکلات ناشی از تعارض قوانین ورشکستگی، به ویژه اجرای احکام خارجی در سرزمین خود، برقرار نمایند. اصلاح قانون تجارت ایران و تجدید نظر در آن و تهیه متون قانونی راجع به دادگاه صلاحیت دار سرزمینی برای رسیدگی به ورشکستگی و تصفیه اموال ورشکسته و همچنین تنظیم قرارداد ارفاقی و در صورت اقتضاء و مصلحت تنظیم قراردادهای دیپلماتیک با کشورهای طرف معامله، به ثبات و امنیت مبادلات بازرگانی ایران با کشورهای خارج کمک شایانی خواهد کرد.کلیدواژه ها
حقوق تجارت، ورشکستگی، ایرانمقالات مرتبط جدید
- تفاوت رویکرد اسلام و نظریه پردازان پست مدرن به مفهوم حقیقت دینی
- نظام انسان شناسی در اندیشه آیت الله مصباح یزدی (ره)
- تحلیل تطبیقی تصرف عدوانی و خلع ید در چارچوب آیین دادرسی ایران
- پژوهشی تدبری در کاربرد اسم جلاله«الله » در قرآن کریم با رویکردی درونقرآنی
- زیست مادرانگی در کشاکش نقشهای چندگانه: بازخوانی نقش مادر شاغل در پرتو آموزههای رضوی و روانشناسی معاصر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.