الگوپذیری هنر و معماری ایلامی از طبیعت گیاهی و جانوری در فرم و نقش
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق و پژوهش های دینی
- کد COI اختصاصی: ICCA03_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 299
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، ایران
عضو هیئت علمی گروه مهندسی معماری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، ایران
استاد مدعو گروه مهندسی معماری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، ایران
چکیده
تمدن ایلامیان را میتوان در آثار هنری و معماری که از آن دوران بجا مانده، مطالعه و بررسی نمود. آثاری که نشان دهنده تاثیر مستقیم اعتقادات بر مفهوم جامعه از محیط و میزان نقش اعتقادات مذهبی در الویت بندی فضاها در شهر و همچنین همگن سازی محیط زندگی با محیط پیرامون آن، می باشد. ارزش نهادن به محیط و عناصر تشکیل دهنده آن از جمله گیاهان و جانوران، به وضوح در نقوش و کتیبه های مربوط به دوره تاریخی عیلامیان )ایلامیان( قابل ملاحظه است، و این امر حاکی از ارتباط متقابل و ارج نهادن به تاثیر مثبت محیط پیرامون بر روند زندگی انسان در آن دوران است. بخشی از الگوپذیری هنر از عناصر محیط را میتوان به نگرش و جهان بینی حاکم در آن جامعه منسوب نمود، و بخش دیگر را به تفکرات فرهیختگان. در این پژوهش سعی شده با بررسی آثار شاخص تمدن ایلام، جایگاه و نقش موثر گیاهان و جانوران در الگو دهی و لاهام بخشی هنر ایلامیان مورد تحلیل قرار گیرد. روش تحقیق مقاله ، توصیفی تحلیلی و با استفاده از منابع کتابخانه های علمی تخصصی معماری شهرسازی و مطالعه وبسایت های علمی پژوهشی از جمله سیویلیکا، جهاد دانشگاهی و مرکز اطلاع رسانی علوم و فن آوری بوده است.کلیدواژه ها
هنر ایلامی، معماری ایلامی، طبیعت گیاهی، طبیعت جانوریمقالات مرتبط جدید
- ضمانت اجرای تعهد به پرداخت ثمن در نظام حقوقی ایران و قانون فروش کالا درانگلستان
- بررسی مبانی حرمت شرب خمر و مسکرات از منظر فقه امامیه ( با تاکید بر ادله اجتهادی)
- تحلیل احکام در موارد پرداخت خمس با در نظر گرفتن میزان نرخ تورم از منظر فقه وحقوق اسلامی
- بررسی رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه با مربوط بودن اطلاعات و جریان های نقد آزاد(شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی تاثیر مجازات اعدام بر بازدارندگی از جرم قتل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.