ارائه مدل بانکداری اجتماعی مبتنی بر رهیافت بازاریابی اجتماعی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME07_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 411
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی رضائی راد

استادیار گروه مدیریت دانشکده مدیریت و حسابداری بوعلی سینا

عطیه میرزایی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی،موسسه آموزش عالی گنجنامه همدان

چکیده

در در دنیای امروز کسب و کارها نیازمند کسب اعتماد و مقبولیت در بین مخاطبین خود هستند. بازاریابی اجتماعی به عنوان آخرین فلسفه ی بازاریابی از چنین ظرفیتی برخوردار بوده و می تواند همراه با در نظر گرفتن منافع جامعه به منافع کسب و کار و مشتریان بیاندیشد. با توجه به آنکه از اصول بازاریابی اجتماعی میتوان در جهت رفع نگرش نامطلوب و خلق نگرش مطلوب بهره برد میتوان از این اصول به منظور ایجاد اعتماد و بهبود بانکداری بهره برد. با توجه به آنچه گفته شد هدف اصلی پژوهش حاضر، ارائه مدل بازاریابی اجتماعی در توسعه بانکداری اجتماعی در کشور ایران میباشد . بدین منظور یک سوال برای این پژوهش طراحی شد و بر این مبنا روش تحقیق در نظر گرفته شد. سوال مطالعه با هدف شناسایی عوامل بازاریابی اجتماعی در بانکداری اجتماعی شکل گرفت که بدین منظور از روش نظریه داده بنیاد و مصاحبه با خبرگان بانکداری استفاده شد. نتایج سوال تحقیق منجر به شناسایی نه عامل اصلی شد. در ادامه تحلیل داده های کیفی، نتایج کدگذاری محوری نشان از تاثیرگذاری تفکر بازارگرا، زیرساخت بازاریابی و راهبردگرایی به عنوان متغیر مستقل بر گرایش به قابلیت های بانکداری اجتماعی داشت. همچنین گرایش به قابلیت های بانکداری اجتماعی به عنوانیک متغیر پیوندی مطرح شد که با تاثیرگذاری بر درک از ویژگی های ملی، محیطی و مشتریان منجر به تدوین آمیخته بازاریابی اجتماعی به طور یکپارچه می شود

کلیدواژه ها

بازاریابی اجتماعی، بانکداری اجتماعی، آمیخته بازاریابی اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.