مکانیابی بهینه واحدهای اندازه گیری فازوری جهت مشاهده پذیری شبکه سراسری ایران

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: بیست و سومین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC23_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1496
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهنام محمدی ایواتلو

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریفایران

حسین مختاری

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریفایران

احمد صالحی دوبخشیری

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریفایران

چکیده

واحدهای اندازه گیری فازوربا استفاده از سیستم (PMU تحول عظیمی در بهره برداری از موقعیت یاب جهانی(GPS) سیستمهای قدرت ایجاد کرده است . از جمله این کاربردها می توان به بهبود تخمین حالت در سیستم های قدرت اشاره کرد. در این مقاله جایابی بهینه واحدهای اندازه گیری فازوری به منظور مشاهده پذیری کامل شبکه سراسری ایران انجام شده است . با استفاده از الگوریتم ارائه شده در ای ن مقاله، تعداد و مکان بهینه واحدهای اندازه گیری فازوری به نحوی بدست می آید که امکان تخمین حالت تنها با استفاده از اطلاعات دریافتی از این واحدها میسر گردد . فرمول بندی تحلیل مشاهده پذیری شیکه به روش تحلیل توپولوژیکی انجام شده است . الگوریتم ژنتیک برای حل مسا له بهینه سازی با متغیرهای گسسته استفاده گردیده است و بر روی شبکه های و همچنین شبکه سراسری ایران پیاده سازی استانداردIEEE شده است . نتایج شبیه سازی نشان می دهد شبکه سراسریدر 27 درصد از شینها می توان به ایران را با نصبPMU صورت کامل مشاهدهپذیر نموده و پایش کرد.

کلیدواژه ها

واحدهای اندازهگیری فازوری (pmu)،مشاهدهپذیری، جایابی بهینه، الگوریتم ژنتیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.