ضرورت و اهمیت رشته های دانشگاهی مهندسی بیوسیستم

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سیزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
  • کد COI اختصاصی: NCAMEM13_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 465
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کامران خیرعلی پور

گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران.

شاهین رفیعی

گروه مهندسی ماشین های کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران،کرج، ایران.

محمد آگاهی

گروه مهندسی ماشین های کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران،کرج، ایران.

چکیده

ضرورت توسعه همه جانبه و پایدار در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، و نقش و جایگاه ویژه علم و فناوری در این راستا، منجر به تاسیس رشته های تحصیلی مختلف در دانشگاه ها شده است. هدف از تحقیق حاضر فراهم آوردن حداقل اطلاعات برای آشنایی بیشتر علاقمندان به تحصیل در رشته های بین رشته ای فنی مهندسی و کشاورزی و منابع طبیعی است. مهندسی بیوسیستم شامل مجموعه رشته هایی است که بین دانشکده های فنی و مهندسی و دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی به منظور به کارگیری علوم و فنون مهندسی در بخش های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی قرار دارند. این مجموعه رشته، شامل رشته های مهندسی مکانیک بیوسیستم، مهندسی ماشین های صنایع غذایی، و مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی است. در مقاله حاضر، ابتدا مقدمه ای راجع به این رشته ها و حوزه کاری آن ها آمده است و سپس به اهمیت و ضرورت آن ها اشاره شده است. کارآفرینی یکی از مسائل مهم دانش آموختگان در هر رشته دانشگاهی است و موفقیت در این زمینه سبب رشد و توسعه اقتصادی، افزایش رفاه اجتماعی، و کاهش بیکاری و مشکلات اجتماعی می شود. در تحقیق حاضر، کارآفرینی در رشته های مهندسی بیوسیستم بررسی شده است.

کلیدواژه ها

مهندسی مکانیک بیوسیستم، مهندسی ماشین های صنایع غذایی، مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی ، توسعه، کار آفرینی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.