بررسی مجازات قاچاق کودکان و دختران درحقوق ایران ومقایسه باقوانین بین المللی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم اسلامی، پژوهش های دینی و حقوق
  • کد COI اختصاصی: RELIGI05_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 206
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم ناجی نژاد

دانشجو کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی

زهره جودکی

کارشناسی حقوق دانشگاه پیام نور

چکیده

قاچاق انسان، به ویژه قاچاق زنان و کودکان که در عصر کنونی به آن بردگی مدرن گفته می شود طبق قوانینثبت شده در جهان یکی از مصادیق جرم است که از ابتدای دهه ۱۹۹۰ میلادی شهرت یافته و در سال های اخیربه یک معضل تبدیل شده است. افزایش قاچاق انسان بالاخص زنان و دختران به صورت یک فاجعه جهانیدرآمده و دولت با وجود تمام تلاشی که می کنند نتوانسته اند در مهار آن موفقیت چندانی به دست آورند.قاچاق انسان به عنوان یک رفتار بزهکارانه مستوجب مجازات در ایران سابقه چندان طولانی قانونی ندارد،تصویب قانون مبارزه با قاچاق انسان مصوب ۱۳۸۳ می باشد که در عین حال که قرینه ای بر وجود این پدیدهاست واکنش مناسب قانونگذار به آن نیز محسوب می شود لذا در این مقاله مقایسه ای بین قوانین ایران و قوانینبین الملل انجام شده است.

کلیدواژه ها

دختران، کودکان، قاچاق، مجازات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.