ارائه مدل بسته ترکیبی اجتماعی برای تشویق مشتریان شرکت های تلکام وبررسی استراتژی کمپین ها در این زمینه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی و علوم کاربردی
  • کد COI اختصاصی: NREAS03_246
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 248
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طوبی کمالی

دانشجوی فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات شاخه تجارت الکترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

اصغر درویشی

استادیار و عضو هیئت علمی گروه مهندسی نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

چکیده

در بسته ترکیبی اجتماعی، مشتریان مجبور نیستند برای تخفیف کالاهای مورد نظرشان، چیزی بیشتر از نیازهای اولیه خود را خریداری کنند. با رشد کسب و کار آنلاین و تمایل مشتریان بر خرید های اینترنتی و در دنیای رقابت در تجارت الکترونیک، بسته بندی اجتماعی می تواند راهی امیدوار کننده برای کاهش موانع خرید باشد که خریداران بسته بندی سنتی از آن رنج می برند. این مطالعه به دنبال توسعه روش هایی برای کنترل مشتری، و سپس ایجاد قابلیت خرید بیشتر و سریعتر است. بنابراین، هدف از این تحقیق بررسی تاثیر شیوه های بسته بندی اجتماعی بر تمایل خریداران برای خرید بسته های آنلاین تلکام است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی، از نظر روش توصیفی- پیمایشی و از نظر روش همبستگی است. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه مشتریان شرکت همراه اول است که در نوامبر ۲۰۱۸ از خدمات این شرکت استفاده کردند. حدود ۳۸۴ نفر به عنوان نمونه مطالعه انتخاب شدند. در این تحقیق از کتابخانه ای و میدانی برای گردآوری داده ها استفاده شده است. ابزار اصلی جمع آوری داده ها پرسشنامه بود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار LISREL و SPSS انجام شد. نتایج نشان می دهد که مجموعه اجتماعی تاثیر مثبتی بر کنترل درک شده، ارزش درک شده و عدم قطعیت درک شده دارد. کنترل ادراک شده بر ارزش ادراک شده و قصد خرید تاثیر مثبت دارد. عدم قطعیت ادراک شده بر ارزش ادراک شده تاثیر منفی ندارد و ارزش درک شده بر قصد خرید تاثیر مثبت دارد. همچنین عدم قطعیت ادراک شده تاثیر منفی بر قصد خرید دارد.

کلیدواژه ها

تحلیل کلان داده، تحلیل کمپین، هوشمندی کسب و کار بازاریابی دیجیتال بسته ترکیبی اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.