بهینه سازی انرژی در سامانه شناسایی امواج رادیویی بوسیله تعداد تصادم ها و تاخیر زمانی شناسایی تگ ها

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی و علوم کاربردی
  • کد COI اختصاصی: NREAS03_206
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 314
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی عظیمی نسب

گروه کامپیوتر ، دانشگاه فنی و مهندسی واحد ملایر، دانشگاه ازاد اسلامی ، ملایر،ایران

کرامت حسنی

گروه کامپیوتر ، دانشگاه فنی و مهندسی واحد ملایر، دانشگاه ازاد اسلامی ، ملایر،ایران استادیار، گروه کامپیوتر ، دانشگاه ازاد ملایر،ملایر، ایران

سیامک رسول زاده

گروه کامپیوتر ، دانشگاه فنی و مهندسی واحد ملایر، دانشگاه ازاد اسلامی ، ملایر،ایران استادیار، گروه کامپیوتر ، دانشگاه ازاد ملایر،ملایر، ایران

چکیده

سرعت پیشرفت فناوری هر روز بیشتر از روز قبل می شود و این سرعت گاهی چنان است که ما نیز از آن عقب می مانیم و هنوز با کاربری فناوری جدید خوب آشنا نشده ایم که با فناوری جدیدتری روبرو می شویم. در عصر سرعت، انسان به محصولات و فناوری هایی نیاز دارد که او را در انجام کارهایش با دقت و سرعت و بهره وری بیشتری یاری کنند. امروزه با سیستم های شناسایی و جمع آوری اطلاعات از قبیل کارت های هوشمند، بارکد، سیستم های شناسایی اشخاص از طریق صوت و بعضی از فناوری های بیومتریک دیگر سروکار داریم. همه و همه ابزارهایی هستند که در کار شناسایی و جمع آوری اطلاعات به بشر کمک می کنند. شناسایی از طریق امواج رادیویی که به آن اینترنت اشیا نیز گفته می شود یکی دیگر از دستاوردهای تلفیق صنعت رایانه و مخابرات است که در آینده می تواند نقش اساسی در تسهیل کارهای روزمره انسان داشته باشد. با افزایش مقدار پارامتر K کارایی سیستم، تعداد تصادم ها و تاخیر زمانی شناسایی تگ ها نیز افزایش می یابد. ولی این پارمتر بر مصرف انرژی و تعداد اسلات های بیکار بی تاثیر است. با افزایش طول فیلتر بلوم کارایی سیستم کاهش می یابد. همچنین تعداد تصادم ها و تاخیر زمانی شناسایی تگ ها افزایش می یابد. این در حالی است که این پارامتر بر تعداد اسلات های بیکار و مصرف انرژی تاثیری ندارد.

کلیدواژه ها

کاهش تعداد تصادم ها ، بهینه سازی انرژی ، پارامتر K، اسلات های بیکار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.