بخشبندی مشتریان اعتباری بانک با استفاده از فرایندداده کاوی و الگوریتم کلونی مورچگان
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش فناوری اطلاعات، حال، آینده
- کد COI اختصاصی: ITPF02_094
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1460
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ت
دانش آموخته کارشناسی ارشد
چکیده
امروزه با رشد سریع فناوری اطلاعات در بخشهای مختلف کسب وکار مزایای فراوانی برای صاحبان بنگاه های اقتصادی به ارمغان آمده است که حوزه بانکداری نیز این قاعده مستثنی نیست تخصیص بهینه منابع مالی به مشتریان یکی از حیاتی ترین مسائل بانکها و موسسات اعتباری تلقی می گردد و با توجه به حجم عظیم داده های اعتباری مشتریان داده کاوی می تواند جهت طبقه بندی و شناسایی مشتریان خوش حساب و بد حساب مورد استفاده قرارگیرد. این مقاله به کاربرد داده کاوی و الگوریتم کلونی مورچگان در تحلیل و بهره برداری از الگوهای رفتار اعتباری مشتریان با استفاده از فرایند ها و روشهای کشف دانش قابل استخراج از داده های مشتریان به عنوان یک ابزار مهم جهت شناسایی تصمیمات مختلف اعتباری پرداخته خواهد شد. همچنیندراین تحقیق به منظور اجرای الگوریتم کلونی مورچگان از نرم افزار Ant miner بهره گرفته شده است.کلیدواژه ها
داده کاوی، کلونی مورچگان، بخش بندی مشتریان، اعتباری بانک، کشف دانشمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.