آسیب شناسی شاخص های ارزیابی عملکرد کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند به روش AHP
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC07_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 525
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران
گروه مدیریت، واحد شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، شوشتر، ایران
چکیده
این پژوهش با هدف آسیب شناسی آسیب های ارزیابی عملکرد کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند به انجام رسیده است. بر اساس جمع بندی مطالعات پیشین و برپایه داده های بدست آمده از پیاده سازی تکنیک دلفی در میان خبرگان سازمان منطقه آزاد اروند در این حوزه هفت چالش اصلی آسیب های حوزه مدیریت منابع انسانی، آسیب های عملیاتی، آسیب های حوزه ارتباطی، آسیب های حوزه کیفیت کار کارکنان، آسیب های اعتماد کارکنان، آسیب های حوزه ابتکار عمل کارکنان و آسیب های حوزه همکاری کارکنان به عنوان آسیب های ارزیابی عملکرد کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند شناسایی شدند. با بهره گیری از رویکرد سلسله مراتبی، ابتدا با استفاده از این روش درخت سلسله مراتب تشکیل گردید، سپس به بررسی گزینه های مورد بررسی با توجه به معیارهای پرداخته شد و پس از آن به بررسی معیارها بر مبنای تابع هدف پرداخته شد. با پیاده سازی نرم افزار اکسپرت چوبس اولویت بندی شده و الگوی بهینه در این زمینه مطرح گردید. نتایج این پژوهش نشان داد آسیب های حوزه ابتکار عمل کارکنان با ارزش ۰.۲۰۲ در رتبه اول اولویت آسیب های ارزیابی عملکرد کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند قرار گرفته و پس از آن آسیب های حوزه ارتباطی با ارزش ۰.۱۹۱ در رتبه دوم، آسیب های حوزه همکاری کارکنان با ارزش ۰.۱۸۲ در رتبه سوم، آسیب های حوزه کیفیت کار کارکنان با ارزش ۰.۱۴۲ در رتبه چهارم، آسیب های عملیاتی با ارزش ۰.۱۰۵ در رتبه پنجم، آسیب های حوزه مدیریت منابع انسانی با ارزش ۰.۰۹۱ در رتبه ششم و در پایان آسیب های اعتماد کارکنان با ارزش ۰.۰۸۱ در رتبه هفتم اولویت بندی آسیب های ارزیابی عملکرد کارکنان سازمان منطقه آزاد اروند را در اختیار دارند، نرخ سازگاری ۰.۰۰۶ نیز در بازه مقبول قرار دارد.کلیدواژه ها
ارزیابی عملکرد کارکنان، سازمان منطقه آزاد اروندمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.