بررسی تاثیر بکارگیری فناوری های نوین در پیشرفت علم حسابداری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MANACC07_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 424
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیدین هجرتی

دانشجوی رشته حسابدار ی دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

رسا صفائی نمین

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر بکارگیری فناوری های نوین در پیشرفت علم حسابداری می باشد.پژوهش از نوع توصیفی بود و به روش کتابخانه ایی انجام شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد حسابداریشرکتها نیز به طبع سایر علوم طی سالهای اخیر، تح ولات شگرفی را پذیرا شده. ایجاد تشکیلات مناسب اداری وسازمانی و استفاده از ابزار و فنون موثر از جمله نظام حسابداری و مالی کاربردی، می تواند مدیران و سرمایهگذاران را در دستیابی به ثبات اقتصادی و کسب سود بیشتر یاری نماید.از این رو استحکام مبانی مالی از اهمیتفوق العاده ای برخوردار بوده که باید با استفاده از جدیدترین یافته های علمی به نحوی مطلوب و منظم برقرارگردد. تحقق این هدف بسته به بهره مندی از نیروی انسانی ماهر و کارآمد و روشها و ابزارهای مناسب می باشدتا نیل به این هدف سریعتر محقق شود. تحولات فناوری اطلاعات موج ب افزایش قابلی ت بهره برداری از رایانه وتسهیلات ارتباطی شده و اطلاعات به عنوان یکی از منابع باارزش سازمانها شناسایی شده است. موسساتی کهاطلاعات مناسب و مربوط در اختیار دارند، شانس موفقیت بیشتری خواهند داشت. از طرفی گشوده شدن درهایتجارت، آزادسازی سرمایه گذاری و ورود کشورهای جدید به بازارهای محصولات صنعتی، افزایش رقابت درعرصه بازرگانی را موجب شده است. از این رو می توان عنوان نمود که تحولات علمی رخ داده در جهان نه تنهاتمام زوایای زندگی انسان را تحت تاثیر قرار داده در پیشرفت امور مالی و حسابداری و نیز حسابرسی بسیارموثر و مثمر ثمر بوده و به راحتی این امور و تسریع در انجام آن منجر شده است.

کلیدواژه ها

حسابداری، تحولات فناوری، مبانی مالی، نظام اقتصادی، حسابرسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.